-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
Re: DigiTv + cam
o parere a mea simpla si eficace cardul digi nu se vede direct in receptor doar pe receptorul sau restu se poate vedea pe alte receptoare folosind looperu sau alte obiecte.lol.deci cardu digi nu poate face inperecherea decit pe receptorul lui.varianta oficiala
-
Standard RSP member
Iar varianta neoficiala?
cum spuneam mai inainte, scuze pt ca ma repet, si Sky Italia are acceasi pozitie oficiala. Insa cu usurinta se poate evita problema. Gasesti pe toate drumurile un cam Matrix si iti descarci un firmware cu nds inclus ( eu am gasit chiar un furnizor care in mod absolut neoficial le vindea direct programate NDS la acelasi pret ca pe cele fara firmware!!). Ca sa nu mai amintesc de faptul ca in anumite tari europene (nu stiu daca si acasa la ei in Marea Britanie), SKY a pierdut cauza civila si sunt nevoiti se vanda cam-uri NDS ce suporta direct sistemul lor tv.
Deci? Altcineva are experiente diferite?
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
ti-as raspunde cu cea mai mare placere dar in domeniu receptoare pauza.stiu doar sa programez sateliti si disequ sa pun un soft ptr decodare si alte chitibusuri dar in rest nu te pot ajuta asteptam alte pareri.in concluzie ce sa zic digi nu e sky italia si nu are nr de abonati egal deci va ramine la conserva lor.noi romini oferim servici proaste la pret mare noi nu stim sa investim si hiar daca o facem efectu e uimitor la pret.parerea mea.sint putin offtopic imi cer scuze