0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
RTC-Servicii de rahat
"Multumesc" pe aceasta cale RTC&Clicknet pentru suportul tehnic de tot rasul.
In urma cu 4 zile reclam faptul ca am variatii de viteza si timpul de raspuns la ping a crescut pana la x100 fata de cat aveam in mod normal,a doua zi vin doi "tehnicieni click" fluierand-ca de...erau ciobani din fire,si fara a verifica ceva i-mi spun ca vor incheia bonul de reclamatie ca "serviciul nu poate functiona la locatie" si vor propune rezilierea contractului de servicii internet.
Mai mult ei erau interesati -ce vad cu antenele alea,ce fac cu toate...,nicidecum sa-i doara de ordinul de serviciu in baza caruia facusera deplasarea la mine.Zis si facut,bineinteles ca nu sa luat in seama cererea lor,avand in vedere ca serviciul e functional de 2 ani.Revin cu o noua reclamatie,in urma carea ma suna dimineata si fara salut sau bunaziua ma ia direct:"Auzii baaa,ce dracu ai facut ma iar reclamatie,nu-ntelegi ca n-am ce sa-ti fac,lasa ca sun la Dolj si-l reziliaza si nu mai platesti;ce dracu nu intelegi?Ori esti nebun?"asa se vb la clik(tehnicienii),ii atrag atentia ca in bonul de reclamatie i sa notificat sa-mi predea un modem pe proces verbal,in ipoteza ca ar putea fi si asta o cauza,pt teste;in momentul asta zice: "bine ma,hai ca in 2 minute vin la tine",si veniti au fost.....nici dupa 2 zile.
Desigur ca in urma la discutia telefonica si 1 zi de asteptat,le-am depus sesizare catre serviciul comercial,in urma carea am fost sunat de la Dolj,si mi sa spus ca se va lua masuri si se va trimite o echipa din alt oras,alaturi de confirmarea ca inchisesera 2 reclamatii prin care sugerau reziliere,dar nu se aproba decat daca eu semnez asta avand in vedere ca timp de 2 ani serviciul a functionat pana in momentul de fata.
Ramane doar sa astept.
Asta-i Romanica noastra si serviciile oferite.