-
Membru de onoare
Actiune "politieneasca"
http://kindia.ro/content/view/697/74/
Asta ca sa va intre bine in cap si sa nu va mai luati de "garcea",bey.
Primit pe messenger.
-
Re: Actiune "politieneasca"
sunt la misiune secret.....Si din cauza asta nu au pe girofar si pe semne acustise deschise....
AB IPBOX 9000HD
DVB/S2-CABLE TUNER
-
Golden Member
Respecte!
Nu stiu dece eu unul nu ma mir de nimic din partea politistilor?!
Stau si ma intreb ce s-ar fi intamplat daca Gheorghe Andrei ar fi refuzat sa se duca cu ei?
Si...facand o paranteza intre ce s-a intamplat cu Andrei si acea "intamplare"cu politistul care s-a urcat ridicol pe capota acelei masini care a plecat cu el pe capota....stau si ma intreb care a fost motivul pentru care s-a urcat ca o gaina pe cotetz,pe masina omului..???Daca ar fi tras cu arma din dotare ,as fi inteles,dar asa...??
In final cred sa tind ca politistii din ziua de azi isi fac datoria doar cu oamenii care sunt mai "retinutzi",cu smecherii nu vor face niciodata ce fac cu oamenii normali.Aici nu vreau sa-i includ pe cei dela trupele speciale,ptr care eu personal,am o deosebita stima!
In rest Garcea nu e un personaj inventat,e real.
e nasol ptr ca acesti politisti sunt intre noi,sunt ptr noi,in schimb fac ce vor ei,ptr ei!
P.S.-facem pariu ca nu se vor lua nici macar cele mai mici sanctiuni din partea conducerii IGP asupra lor?
Bafta!
-
Membru de onoare
Cunosc si politisti (unul fost),dar astia chiar nu au nici o treaba.Sa te salte de pe strada ca ii fotografiezi OSTENTATIV e chiar o prostie.Cum faci sa fotografiezi ostentativ?Si daca il fotografiezi insistent pe ce baza te salta?Ar trebui sa fie bucuros ca a devenit vedeta,eventual sa-ti dea si un autograf.