-
Banned
Ce antena multifocus sa cumpar?
Va rog sa-mi recomandati o antena multifocus buna .Mentionez ca hibernez in N Romaniei.Nu ma intereseaza toroidala.Va rog din experientza personala
-
Super Member
Re: Ce antena multifocus sa cumpar?
Daca nu te intereseaza toroidala eu cred ca Triax multifocus e cea mai buna alegere.
-
-
Standard RSP member
Re: Ce antena multifocus sa cumpar?
Salut,
Eu folosesc Triax TD 110 multifeed, care are are in kit-ul standard posibilitatea montarii a 4 lnb-uri. Eu am exploatat la maximm spatiul ramas si am ajuns sa am pe ea 7 lnb-uri cu acoperire intre 19.2 e si 4+5w, cum ar fi aici http://www.sateliti.info/showthread.php?t=948
cu precizarea ca am introdus un lnb si pentru 16e.
Merge foarte bine si nu am avut probleme cu semnalul nici chiar la extreme. Merita toti banii.
Ps Locul unde am instalat-o este in sud-vestul tarii, si acum folosesc DM 800
-
Member
Visitor
Ce antena fixa multifocus sa cumpar ?
Vreau sa-mi iau o antena fixa offset de 85 multifocus pe care sa se poata pune dolce focus freesat si orange
Locatie Bucuresti dar ordinea poate fii inversat si ma interesa mai mult la programele fta romanesti decit dth dedicate
-
Standard RSP member
Dolce si Focus pe o antena de 85 cm? E cam mica antena si rezultatul nu va fi cel dorit. Merge sa pui Dolce, Focus si Orange pe o antena si Focus separat pe o alta antena obisnuita. Sau o antena de 1m, de calitate, "motorizata" si cu asta ai acces la mai multi sateliti.
-
@Rely ai vrut sa spui Dolce si Orange pe o antena si Focus pe alta antena, pentru ca e distanta prea mare ca sa pui si focus pe antena cu Dolce si orange si sa mai ai si semnal bun pe cea cu focus
-
Standard RSP member
Da, corect era Dolce, Orange si Freesat/TVR pe o antena, iar Focus pe alta. Oricum, colegul a mai postat pe forum la alta sectiune si deja a primit raspunsuri edificatoare.