NU am mai auzit de virusi de PC care se transmit la receivere patchuite si le ard fizic hardu. Hai sa fim seriosi! Ca scrii o prostie in receiver e una..da sa scrii un soft care arde flashu..asta ar fi o noutate. Nu cred ca poti aplica o tensiune mai mare unui flash folosind un soft...eventual pot sa-l rescriu de mai multe ori decat suporta si sa-l defectez, asta in ideea ca de obicei un flash are un numar limitat de scrieri (limitat dar suficient de mare). Nici varianta asta nu prea cred sa o puna cineva in practica.
Pe de alta parte multe din softurile de patchuire, moscuire, etc sunt recunoscute de unii antivirusi ca si virusi. Dar pentru cine se ocupa cu asa ceva nu cred ca este o problema sa faca diferenta intre un virus adevarat sau unul fals..sau sa-si expuna limitat datele la actiunea lor.
Eu nu am mai auzit de harduri puse pe burta de virusi de pe vremea unui faimos virus (acum imi scapa numele) care stergea biosul acum vreo cred ca mai mult de 10 ani.
Despre time bombu din unele imagini gemini nu pot spune acelasi lucru. Nu este un virus, desi in esenta face acelasi lucru, ci o contramasura a celor de la DM. Si nu se arde nimic...doar se sterge.