Vreau sa va anuntz ca am descoprit ca o parte din din fisierele patch pentru Truman si Globo sunt virusate cu trojeni . Cum s-a manifestat la mine :
atunci cand am rulat fisierul upgrade.exe ( nu mai retzin care dintre ele ) setarea porturilor a inceput sa se faca aleatoriu .De ex daca se deschidea pe Com1 se schimba dupa 3 secunde pe Com3 , apoi pe com 5 , etc, fiind f greu sa-l fixez pe un port . Mai mult , ecranul (desktopul ) PC-ului a inceput sa joace in sus si in jos fara nici o noima . Am avut instalat Kasperky a.v si Zone alarm + spy blocker.
Am scanat cu Kav si nimic. Am dat cu Bit defender si totul curat. Am incercat cu AVG ,Pccilin, cu NAV si nimic - tot curat . In final am dat cu AvastHE si mi-a descoprit un numar de patru trojeni raspamditzi in circa 10-12 fisiere patch , trojeni din clasa win32si agent xxx . Mai mult programul Sotware tester , cel mare de circa 270 Kb care da si indicatzii despre receiverul la care merge BL-ul , este practic un trojan ( partea de CRC exe ) . Nu a putut sa-i curetze asa ca fisierele au fost sterse.Fisierul mic Firmware tester , cel de 242 kb , este curat .Acum folosesc Avastul ca antivirus si outpost ca firewall plus Rising Antivirus si vad ca nu mai am probleme (cel putzin de sase zile de cand il folosesc ) . V-am informat fiindca dupa ce am ars un Sl35B1 punand pe el un patch corect , m-am dus , fiindca eram curios sa stiu ce s-a intamplat , la un inginer de calculatoare care se ocupa si de patciuire , si mi-a explicat ca unii din acesti trojeni comanda tensiuni incorecte la reboot , dupa patciuire , si flashul e gata ars , nu-l mai salveza nici mama jtagului. Atentzie ! Avastul nu lucreaza daca detecteza ramasitze de Avira sau Kasperky av , de aceea e indicat sa stergetzi bine Avira sau Kaspersky si dupa asta sa instalatzi Avast .Curatzatzi PC-ul , dezinstalatzi Avast si instalatzi la loc Avira sau Kaspersky. Ma putetzi crede sau nu eu am patzit-o si am crezut ca e bine sa va atentzionez .
Acum am si eu o intrebare :
SW truman emu_1.4.10_amstar .abs este compatibil cu precesorul AL! 3229B1 si platina de la Comag sl35 B1 ???
Multzam de raspuns !

Reply With Quote