Results 1 to 15 of 19

Thread: Ajutor setari Dreambox DM 500 S

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Sal mersi ca esti aici,tot i-mi spune un tip ca se poate,este adevarat?

a scuze,eu sint aproapre de gigi,si am un fost coleg de facultate care este manager,si el este surprins de ce se poate face cu rec,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bine dotat.Este sigur,dar sa nu ma intelegi gresit schimba doar emlatorul de key nu si versiunea.C u versiunea mergem pina in august deocamdata,
    Last edited by Einstein; 11-02-09 at 21:33. Reason: Foloseste EDITARE POST!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Ajutor setari Dreambox DM 500 S

http://sateliti.info/showthread.php?t=1099&page=27
    Citeste mai jos pe aceea pagina.In rest da,dar asta e.
    Posteaza mai rar si scrie toate ideile intr-un singur topic,asteapta raspuns la intrebari,nu ne bombarda cu ele.Aici e forum,nu e ca pe chat,pui o intrebare si mai intri cand ai timp sa vezi ce raspunsuri ai primit apoi mai intrebi ce nu ai inteles.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Ti am pus pe privat un mesaj,apropo din meniu se pot edita key manual,cu telecomanda?Respectele mele

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Ce fel de "manager" e colegul tau?Sa-i transmiti ca si noi ne miram de ce angajati au cei de la firma lui,iar daca a ajuns pana acolo fara sa auda de un receptor cu linux ..... nu vreau sa spun nimic de rau.
    Altfel daca se indeplineste ce zici spune-i ca il asteptam sa se inscrie la noi si ii facem un topic unde poate pune de exemplu "zilele de nastere a unor prieteni",iar noi sa stim sa "chefuim" bine in acele zile.
    Mesaj nu am primit,era o invitatie Incomming Friends Request.
    Citeste la Dreambox-Receptoare totul despre Dream500,Soleron si Optibox si te vei lamuri in legatura cu multe.99% din intrebarile tale au deja raspuns pe forum.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Scuze cautam disperat sa revin la ce mi-ai zis de colegul meu.Este pe domeniul financiar,si el se pricepe acolo unde este destinat,Nu este de ris,in principiu de saptezeci la suta acolo sint numai manageri.pe domeniul softer,actualizer sunt prea putini priceputi,iara ei sunt pe unele forumuri ascunse,poate daca o sa ma gindesc o sa postez unul dar nu aici.Uite daca doresti ti-o trimit pe privat,si o sa vezi ca acolo multi dintre ei au capacitati mari de gindire.Respectele mele

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Bun,trimite un PM cu adresa.
    :

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Hm... daca stau bine si ma gandesc vreau si eu adresa aia secreta... da's curios tare de tot cum de pui intrebari aici in loc sa afli de acolo raspunsuri.
    Trecut la Sfinti

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru curiozitatea ta afla ca acolo se discuta numai de nagra 3,adica se incearca punerea in forta a emului nagravision 3,ptr unele receptoare este publicat acolo.Deci in consecinta acolo sunt cu totul alte probleme,si daca esti baiat cu bun simt nu ma trata ca pe un recidivist.