Nu e la fel.La Gemini trebuie sa dai reboot asa cum a scris @val ca sa-si salveze.
La alte imagini e adevarat ca nu.
:
Multumesc frumos ptr tot.a-ti avut dreptate am dat reboot,si este ok.Respectele mele ptr toti cei care mi-ati sarit in ajutor.Rugamintea mea este sa ma ajutati cu unele detalii de exemplu;Am instalat key,este ok doresc sa ma ajutati sa le editez si prin intermediul telecomenzii,sa zicem la GIGII,STITI CEVA ASEMANATOR CA LA STRONG,GLOBO ECOSMART,KAON ETC.
A doua problema rste ce program editoriu de key este cel mai bun?
cel mai nasol m-i se pare cel cu lista de programe,si lista de sateliti doriti.Am creat o lista de favoriti ptr a putea selecta programele.Folosesc motor H-H.Oare nu exista o versiune asemanaroare celorlalte receptoare,de exemplu globo,strong,la care este foarte simplu scanarea satelitilor,si aranjarea de programe?Aici sunt putin nedumerit.Ptr cine ma poate ajuta incerc sa fiu pe cit de explicit si recunoscator....................
Aaaaaa uitasem pe data de 20-02-09,,,,apar noi schimbari la GIGIIIIIIII,si aici ma tot gindesc,acel jongleu pe care il fac acei oameni minunati care ne lasa in ceata,ma intelegetiRespectele mele
![]()
Last edited by Einstein; 11-02-09 at 21:32. Reason: Foloseste functia "edit"!
Dar asta cu gigi de unde o stii?Cine a zis ca pe 20?
Keyle le poti edita cu Tuxbox Comander.
:
Sal mersi ca esti aici,tot i-mi spune un tip ca se poate,este adevarat?
a scuze,eu sint aproapre de gigi,si am un fost coleg de facultate care este manager,si el este surprins de ce se poate face cu rec,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bine dotat.Este sigur,dar sa nu ma intelegi gresit schimba doar emlatorul de key nu si versiunea.C u versiunea mergem pina in august deocamdata,![]()
Last edited by Einstein; 11-02-09 at 21:33. Reason: Foloseste EDITARE POST!
http://sateliti.info/showthread.php?t=1099&page=27
Citeste mai jos pe aceea pagina.In rest da,dar asta e.
Posteaza mai rar si scrie toate ideile intr-un singur topic,asteapta raspuns la intrebari,nu ne bombarda cu ele.Aici e forum,nu e ca pe chat,pui o intrebare si mai intri cand ai timp sa vezi ce raspunsuri ai primit apoi mai intrebi ce nu ai inteles.
:
Ti am pus pe privat un mesaj,apropo din meniu se pot edita key manual,cu telecomanda?Respectele mele
![]()
Ce fel de "manager" e colegul tau?Sa-i transmiti ca si noi ne miram de ce angajati au cei de la firma lui,iar daca a ajuns pana acolo fara sa auda de un receptor cu linux ..... nu vreau sa spun nimic de rau.
Altfel daca se indeplineste ce zici spune-i ca il asteptam sa se inscrie la noi si ii facem un topic unde poate pune de exemplu "zilele de nastere a unor prieteni",iar noi sa stim sa "chefuim" bine in acele zile.
Mesaj nu am primit,era o invitatie Incomming Friends Request.
Citeste la Dreambox-Receptoare totul despre Dream500,Soleron si Optibox si te vei lamuri in legatura cu multe.99% din intrebarile tale au deja raspuns pe forum.
: