Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Taxa auto-din nou

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Taxa auto-din nou

"Avem nevoie de mai mulţi bani la Fondul de Mediu, pentru că avem nevoie de investiţii verzi". Aşa a explicat ieri ministrul Mediului majorarea, din 2011, a taxelor auto. De anul viitor, vor fi taxate şi autovehiculele Euro 5, iar taxa pentru autovehiculele nonEuro - Euro 4 va creşte cu procente de pană la 50%.
    http://www.gandul.info/news/ultima-v...e-bani-7703741
    Nu pot sa nu aduc aminte asta:
    Liderul PD-L, Emil Boc, a declarat ieri ca democrat-liberalii solicita anularea taxei de prima inmatriculare si returnarea catre cetateni a sumelor platite de acestia. El a mai spus ca aceasta taxa trebuie sa prevada, in viitor, plata a 100 - 200 de euro, pentru ca romanii sa poata plati in viitor aceasta suma.

Potrivit lui Boc, prin stabilirea acestui cuantum de plata, cetatenii se vor putea "bucura" de avantajele aderarii Romaniei la UE.
    ........
    Premierul Tariceanu a participat ieri la dezbaterea politica din Camera Deputatilor privind taxa de inmatriculare auto, organizata de Biroul Permanent la solicitarea grupului parlamentar al PD, care a cerut anularea taxei de prima inmatriculare si returnarea sumelor platite de cetateni.
    Ce vremuri de haiducie.
    :

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    Pai eu nu mai inteleg nimic,sincer.....nu Boc era unul dintre cei care a sustinut aceasta taxa?!
    Nu era Basescu cel care a promovat aceasta lege?Nu este el un sustinator al PD-L?
    Acum cand se vad incoltiti,o dau la intors.Tipic romanesc.De-acum inainte o sa dotam cateii cu covrigi in coada sa sa vedem ce bine se traieste in Romania.
    Eu cred ca cu majorarea taxelor auto nu se v-a ajunge decat la reducerea inmatricularilor auto,apoi cei care au bani isi vor cumpara masini noi,cum au facut-o si pana acum,nu second hand.
    In fod si la urma urmei tot in noi astia multi si prosti lovesc.Unul care avea sau are o masnia de 10-12 ani in loc sa o schimbe pe una de 5.6 ani o sa ajunga sa o arunce pe cea veche si sa-si faca abonament pe autobuz si tramvai.Fara aceasta taxa de mediu,doamne cata prostie cu aceasta denumire(cate parcuri si zone verzi s-au amenajat de cand e aceasta taxa,poate sa-mi zica cineva,zone finantate din acesti bani,normal),macar un om de rand mai apuca sa-si schimbe masina veche cu una mai noua,acum....
    Eu unul sunt satul de cretinismul acestor dobitoci care se pretind si chiar sunt acceptati de noi,mai superiori.
    O sa ajungem sa ne luam carute si vom folosi banda de refugiu dupa autostrada(care autostrazi?)sa ne plimbam cu noile achizitii.Pana atunci...
    Bafta!
    Respect!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu (prea) are legatura cu topicul ,am primit asta de la cineva http://funnyblog.ro/cum-recunosti-un-imbecil/ .Nu vreau sa spun cine a fost prima persoana care mi-a venit in minte.
    :