Am scris si eu aci despre asta:
http://www.sateliti.info/showthread.php?t=7522
-daca gresesc imi cer scuze...![]()
Dislikes: 0
Un material foarte interesant... recomand sa il cititi cu atentie.
Traim fenomene interesante care ne conduc la concluzia ca timpul se comprima si frecventa planetei si implicit a vietii pe Pamint se inalta in ritm accelerat. 2012 este un reper, nu se va intimpla nimic atunci, se petrece in fiecare moment.Il gasiti AICI.Planeta Terra se manifesta ca un imens circuit electic. Intre suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W.O.Schumann, intre 1952-1957 si permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei Terra.Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secunda, constanta fiind folosita in domeniul militar.Insa, din 1980, rezonanta a inceput sa creasca incet, acum fiind de 12 cicli pe secunda.Acest lucru inseamna ca ziua are numai 16 ore, in loc de 24, cit era odinioara.De altfel, fiecare dintre noi si-a dat seama de accelerarea timpului, multi se pling ca nu le ajunge ziua pentru tot ceea ce au de facut.In acest ritm in 2012, timpul va ajunge la 0.De asemenea in anul 2012, planul Sistemului nostru solar, se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee.Deci ciclul de 26.000 ani va fi complet.
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Am scris si eu aci despre asta:
http://www.sateliti.info/showthread.php?t=7522
-daca gresesc imi cer scuze...![]()
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
Acelasi subiect, anul 2012, doar ca asta e un material cu mai multe abordari. Am zis ca poate e cineva interesat...
@XVanish - intr-adevar, am mai intalnit subiectul si este foarte interesant. Poti te rog sa postezi documentul aici? Dincolo cere inregistrare...
Da, acum pot, il ai atasat aici.
Multumesc- e mai detaliat decat ce am gasit pana acum.