0

Dislikes:
0
-
Re: Video player in IPBox
Negativele care asta receptor sunt cunoscute si nici o data nu am incercat sa il ascund cum face altii.
-Nu are audio la digi tv 1 (au promis ca o sa fie rezolvat la urmatoare versiuna)
-Nu stia subtilte la divx (au promis ca o sa fie rezolvat)
-CI nu cunoste pe modula conax versiuna 3.03
-Player video e inca la inceput si vrea multe treaba.
Restul de mare probleme a fost rezolvate de gen subtitle cu culori ciudate,sa nu scaneze pe canale cu SR peste 30000, sa nu merge amindoi sloturi....Si alte!
Problema care ai ca ABCOM nu raspunde pot sa confirm si eu!Este foarte greu sa iei legatura cu ei dar si cu DGS.Ei au incredere la anumite persoane si nu la toate comunitate si la totii posesori Ipbox.Asta e politica lor.Idea e ca lucreaza intensiv si rezolva multe probleme...Iar in putin timp avem si al doila versiuna de E2 sifteam.Eu nici o data nu am spus ca toate lucruri sunt bine (cum spune altii)In general toate receptori HD au destul de probleme mai mult la software...Dar lucruri se misca destul de bine.Ai vazut si pe alte firme care tot anunta ca o sa scoate modele HD si tot anuleze pe ziua care o sa iese la piata(gen azbox hd,qbox HD,Dm800).Dar in general asta receptor ca sa poti sa vezi canale SD si HD sa misca pe antena.Sa decodezi cu sloturi interne (la ipbox merge si gamma card fara phoenix)si sa registrezi la HDD si sa asculti radio prin internet e ok.Nu ai probleme.Si special cu mbox ultima versiuna functioneaza foarte bine iar cu incubus functioneaza binisor pt o versiuna BETA.Mbox ultima versiuna a interziat asa de mult din cauza de API drivers lui AZBOX care a fsot foarte instabili...
AB IPBOX 9000HD
DVB/S2-CABLE TUNER