Ce am constatat eu, cu un IPBox 910HD, imaginea NLB8873:

- divx merg, dar fara subtitrare, iar calitatea redării este cu mult (vizibil!) mai slabă decat direct de pe PC pe acelaşi TV (Sony LCD de 42", 1280x1024 pe PC, 720p cu IPBox), se văd destul de bine macroblocuri

- mkv am pus mai multe formate HD (720p) si unul normal. N-a reuşit să redea niciunul

- fişiere format mp4 nici n-a vrut să-mi arate in listă (era codec H264, lăudat pe site că e suportat de box, probabil doar in hardware, nu şi software in video player)

- DVD nu am incercat (nici măcar iso), pt asta există DVD playere.

In concluzie, video playerul e cam inutil pentru altceva decat văzut inregistrările făcute cu IPBox-ul.

Acum v-aş ruga să povestiţi experienţele voastre. Aţi reuşit să vedeţi cu IPBox filme format HD (măcar 720p, dacă nu 1080i)? Aţi reuşit să vedeţi cu subtitrare? Cu ce player şi ce format video şi audio?

Părerea mea este că dacă nu există nici o şansă să se folosească decodarea hardware a procesorului pentru formate HD, orice video player va fi inutil pt aşa ceva. Procesorul este mult prea slab pentru decodare software.

Sunt dezamăgit de unii utilizatori de pe acest forum, care au susţinut foarte mult acest box, dar nu au oferit nici informaţii complete sau nu le-au oferit deloc nici măcar la cerere, despre capabilităţile de redare a filmelor altele decat cele inregistrate cu boxul.