Respecte!
Uraaa!!!!Am castigat o lada cu bere...Haineken!!!
Tocmai in urma cu vreo 2,3 zile vorbeam cu un prieten de Mutu si "revenirea"lui tare din spate.
Si in gluma i-am zis,|mai tata, sa nu te miri ca o sa ajunga iar sa fie luat la bani marunti si apoi poate..poate..."
Ei se adeveri.Daca taceam filozof ramanea,Asa am ramas cu o lada cu bere!O beau in cinstea lui Mutu!
Se spune ca mutu e tigan....nu asta voiam sa zic,este o zicala cu tiganul"O data vede tiganul p...a lui ma-sa!"
Sau o vorba a uinui prieten "Daca cineva iti greseste odata,iarta-l oricine poate s-o faca,daca iti greseste a 2 doua oara,renunta la el.Iar daca si a 3-a oara iti greseste,esti prost!"
Acuma nu e frumos sa dam cu pietre in Mutu.Insa era prea figurant,un inganfat si un afemeiat.Asta nu cred ca sunt singurul care o zice.
Era prea mare vedeta,se umflase prea tare si acum s-a spart.
Niciodata nu am avut simpatie pentru Mutu.Avea el asa ceva talent,spun avea.si nu are,deoarece gata s-a terminat cu el.
Insa asta nu-i dadea dreptul sa faca ce facea si sa se comporte cum se comporta,uneori.
Mutu e un capitol incheiat.Acum cred ca s-a zis cu el si financiar.A muncit degeaba.
Daca Fiorentina ii cere bani drept despagubire si au tot dreptul sa o faca,deoarece le-au patat imaginea atunci vine cu pretentie si Chealse sa le dea banii!Atunci...nu stiu ce se mai intampla?De unde atatia bani?
A si sa nu zica Mutu ca "nu am stiut... ca nu e voie sa iau medicamente"....ca nu tine...ce sa slabeasca?nu prea cred ca era asa de gras incat sa necesite cura de slabire.
Iar daca intr-adevar era necesar,sunt convins ca putea sa ceara sfatul medicului clubului.Si dece nu chiar un tratament dela doctor.
Asa ca Mutule,du-te unde s-a dus mutu cu iapa!Multi printre care si eu ne-am saturat de praful pe care-l faceai cand veneai la echipa nationala si cu aerele tale de auzi "briliant".Decat asa o bijuterie.....
Ce exemplu poti fi tu ca jucator "de valoare"pentru tinerii care ar fi dorit sa le fii exemplu?
RUSINEE!!!
Se stie ca in proportie de peste 80%,criminalul se intoarce la locul crimei,asa cum ursul se intoarce la miere.Pe mine unul nu ma mira ca i s-a facut control.Si nu asa cum zic altii si culmea oameni din fotbalul romanesc...ca i s-a intins o cursa....ce cursa?de soareci?Mutu s-antors!!
Hai sa fim seriosi...cum?I-au bagat fortat medicamente pe gat?in ceai?sau poate in lapte...aaaa nuuu in cognac...asta era...
Si chair daca ar fi fost vanat,rezultatul trebuia sa iasa negativ.
Asta e Mutule,ti-ai facut-o singur,tu ai centrat,tu ai dat cu capul...in bara!
Doare,nu?Dar cred ca nu-ti mai pasa.I-ti da socru tau ceva prafuri ca tot e din zona buna a traficantilor de prafuri.
Poate-ti da si un loc de munca,dealer de prafuri.Asta chiar daca ar fi asa,nu m-ar mira nici asta.
Asta e fotbalul in Romania,drogati,curvari,betivi,pesti,ar mai fi multe de zis...aa sa nu uit pe cei mari,Don Corleone si Nasul.Datorita lor e aici fotbalul romanesc.
Nu se supravegheaza deact interesele lor.
Ne meritam soarta!
Bafta!

Reply With Quote
O beau in cinstea lui Mutu!