salut
se shtie deja metoda de extragere rsa+bk din conserva de digi?
salut
se shtie deja metoda de extragere rsa+bk din conserva de digi?
ai incercat? Eu credeam ca deja ai reusit ca metoda o stiu multi ,mai dificil de realizat pentru cei care nu au indeminare de electronist.
smecher de profesie
mare indeminare iti trebuie sa sti sa citesti!![]()
mai simplu e sa citesti din cartela.
smecher de profesie
este da...dar placerea unde mai e????
...pe cine intereseaza ce credeai tu? (?n caz ca eshti blana!)...Eu credeam ca deja ai reusit...
pt cei ce nu au "?ndem?nare" la citit:
adresa start:
C0450000
bk se afla la adresa:
30 08
rsa-ul la:
31 40
daca se shtia...foarte bine...daca nu...se shtie acum..
scuze frate dar bati campii cu gratie , am facut un dump cu adresa asta de start C0450000 .intai incearca si pe urma posteaza. vorba unuia e mai usor copy /paste
Din contradictie se naste progresul ... parca asa spune o vorba din batrini, e din aducere aminte, ca de, memoria imi mai joaca feste, doar primul lucru care cedeaza la un barbat e ... memoria.
Daca cineva are mai multe informatii e invitat sa le impartaseasca si cu ceilalti (daca vrea), ca altfel suna a "ce tare sint eu ca stiu si voi ... ca nu stiti" - nu am nimic personal cu nimeni, si ce am scris mai sus e doar o parere, daca am suparat pe cineva imi cer scuze.
Sincer si eu as vrea sa stiu cum pot afla RSA+BK la abonamentul meu pe care il platesc constiincios, si pe care tare le-as vrea in Echolite-ul meu.
Numai bine.
Last edited by delta2k2; 03-07-11 at 11:48. Reason: Regula 12 : Quote inutil
desfa conserva , leagate la proc si mai vb... dar in pm
Nu pot pentru ca am conserva in custodie ... si zau ca ma maninca degetele. Astept ca poate se indura cineva si le afle "mai ieftin"
![]()
Last edited by delta2k2; 03-07-11 at 11:48. Reason: Regula 12 : Quote inutil
nu e blana...si bravo ..poate spui si la ce foloseste.bk si rsa...
Last edited by delta2k2; 03-07-11 at 11:49. Reason: Regula 12 : Quote inutil
ca sa mearga cartea si in alte receptoare
smecher de profesie
Bai da zgarciti mai sunteti la vorbe.![]()
Dezvoltati ca nu va-mpusca nimeni.
?n momentul ?n care ai rsa shi bk potzi folosii cartela de DIGI shi in alte receptoare bazate pe lunix, de ex. dreamboaxe, dbox-uri2...(mult mai performante!!!) prin intermediul anumitor "servere" respectiv emulatoare. cel mai folosit e newcs-ul (sincer nu shtiu daca mai merge shi cu altul, nu am probat, lipsa de timp).
s?nt multzi care shtiu, dar vad ca "datina" rom?neasca de a da informatzia mai departe a disparut demult, ceea ce m-a determinat personal sa nu mai ma implic.
vroiam sa fac un FAQ despre conserva de DIGI, cum se scoate rsa shi bk, dar nu mai am timp (cum aveam innainte).
va aparea ?n cur?nd shi metoda de extras din cartela, dar o sa avetzi nevoie de un unlooper.
cam at
dezvolta mirel!! aici esti binevenit sa o faci,in special cind e vorba de digi![]()