Dai o scanare cu "Malwarebytes Anti-Malware" apoi cu "Windows Doctor" curata registry.
Dai o scanare cu "Malwarebytes Anti-Malware" apoi cu "Windows Doctor" curata registry.
intre 17-17.30 a fost de la google eroarea. Acu e OK ... Problema a fost in toata lumea ... la orice search prin google. Search-urile prin yahoo erau ok.. atunci mi-am dat seama ca e de la ei ... intre timp am primit si telefon de la altii prieteni care spuneau ca nu le mai merg toate siteurile ... deci daca eram eu virusaterau toti
Uhh .. ce spaima am tras
![]()
Eu stau linistit!!! Kaspersky lucreaza pentru mine!!!![]()
same here ! de aceea mi-a fost un pic teama! Zic : virus care a trecut de kaspersky? fara sa fiu notificat macar? hmmm ... weird
da,a cam fost pe la totiinsa sant curios daca toti cautam lucruri asemanatoare patch,soft,gbox etc ca eu cam asta cautam
sau sa intamplat si daca dadeai search la ALBA CA ZAPADA
initial cautam niste web templates...apoi toate site-urile erau blocate ... si am dat sateliti, apoi cna , rebus, flori, bla bla ,si totul era la fel ... am dau fbi si acelasi lucru si zic ...gata am virus .... curios era ca daca scriam eu site-ul mergea !