Results 1 to 15 of 37

Thread: Digi A Cumparat Un Dth Autohton :: Zvon Sau Realitate?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Wink Re: Digi A Cumparat Un Dth Autohton :: Zvon Sau Realitate?

Relax baieti... va stresati prea mult pt niste lucruri despre care oricum nu vom afla noi tare multe... doar ce se vrea a se sti... sa fie orice DTH, nu conteaza care... oferta sa fie beton... in rest ce mai conteaza...
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Digi A Cumparat Un Dth Autohton :: Zvon Sau Realitate?

Quote Originally Posted by XVanish View Post
    Relax baieti... va stresati prea mult pt niste lucruri despre care oricum nu vom afla noi tare multe... doar ce se vrea a se sti... sa fie orice DTH, nu conteaza care... oferta sa fie beton... in rest ce mai conteaza...
    Nu prea e asa bunul meu amic! degeaba e oferta beton daca receiverul e varza,ia gandestete un pic;cati clienti ar fi avut gigi acum daca ar fi avut receptor de calitate gen kaon-focussat sau echolite 790-maxx? iti spun sigur ca ar fi fost greu de ajuns din urma,dar ce sai faci daca managementul lor e defectuos,asta e....asa ca nu va luati dupa oferte super-beton,analizati cu atentie ce sistem de receptie vi se ofera si nu in ultimul rand calitatea semnalului de pe satelit,ca degeaba ai programe bune ca atunci cand ploua dai cu receptorul la gunoi....

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Wink Re: Digi A Cumparat Un Dth Autohton :: Zvon Sau Realitate?

Aici iti dau dreptate... conteaza mult receptorul... eu fiind pe ss2 nici nu mi-a sarit fisa la calitatea receptorului...
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member dyngo's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Singurul lucru care m-a facut sa aleg Max, a fost faptul ca, poti baga cartela, aproape in orice receptor... Daca cei de la Boom si Digi ar proceda la fel nu cred ca ar mai fi probleme de "migratie" catre alte dth-uri si atunci sigurul lucru pe care se vor concentra romanasii nostrii, va fi calitatea si grila de programe.
    Respect

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Da ,din pacate uni dintre colegi nostri cred ca se simnt ca si cum digi ar fi o amenintare pentru ei. Acest topic nu l am deschis ca sa fim contra uni altora ,ci ma doare fix ... de cele 5 dth autohtone pt ca nu au ajuns la un nivel calitativ care sa ma multumeasca , pe mine sau pe alti abonati. Nu sunt pro digi,focuss,maxx,dolce sau boom sunt pro calitate. Din pacate topicul a degenerat spre o discutie care nu si are locul aici. Intrebarea era daca digi a cumparat sau nu un dth autohton. Scuzele mele daca s a simtit cineva care este pro sau contra (unui anume dth), lezat de deschidera acestui topic.

Standard RSP member superzeama's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    Da ,din pacate uni dintre colegi nostri cred ca se simnt ca si cum digi ar fi o amenintare pentru ei. Acest topic nu l am deschis ca sa fim contra uni altora ,ci ma doare fix ... de cele 5 dth autohtone pt ca nu au ajuns la un nivel calitativ care sa ma multumeasca , pe mine sau pe alti abonati. Nu sunt pro digi,focuss,maxx,dolce sau boom sunt pro calitate. Din pacate topicul a degenerat spre o discutie care nu si are locul aici. Intrebarea era daca digi a cumparat sau nu un dth autohton. Scuzele mele daca s a simtit cineva care este pro sau contra (unui anume dth), lezat de deschidera acestui topic.
    Ce are digi asa rau?
    Sint mai buni boom si dolce?Ati vazut ce preturi are sky in europa?In italia baza costa 22 euro,in polonia,serbia si pe unde a mai ajuns NDS la fel.Credeti ca nenea rupert va ierta romania odata ajuns lider?
    SS2,Soleron

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Politica unei afaceri de succes consta (sa faci preturile sa fie atractive pt cei care cumpara) daca romanul nu are bani nu o sa se ab la un dth care are niste preturi exorbitante( boom). Fiecare dth are clienti sai dar majoritatea sunt acolo unde pretul unui ab este atractiv si kitul este pe degeaba si sunt multe programe( ind daca sunt de...... multe sa fie). Indiferent cine va veni in ROMANIA cu niste ab exorbitante va da faliment!!!!!!!!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs up Re: Digi A Cumparat Un Dth Autohton :: Zvon Sau Realitate?

Quote Originally Posted by superzeama View Post
    Ce are digi asa rau?
    Sint mai buni boom si dolce?Ati vazut ce preturi are sky in europa?In italia baza costa 22 euro,in polonia,serbia si pe unde a mai ajuns NDS la fel.Credeti ca nenea rupert va ierta romania odata ajuns lider?
    Nu vorbi aiurea de Sky Italia ca daca ai sti tu cati se lipsesc de acest Sky te-ailipsi si tu la randul tau.Poate ca in tara daca ar fi 22 de euro pe luna cu posibilitatea sa platesti lunar ar fi ceva ,dar in italia nu platesti lunar nimic faci contract 1 an si platesti abonamentul si dupa aia citeste si tu contractul ala care il au ca doar este on-line(daca nu sti italiana pune pe cineva sa iti traduca)Dupa finalul contractului nu intri in posesia a nimica totul se returneaza inapoi ,iar problema principala o sa iti fie la buzunar cand te pune sa platesti ca ai deteriorat cardul sau receptorul.