Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
Megaoperatorul digi tv se pare ca a cuparat un DTH autohton,sa fie doar un zvon sau sa fie adevarat? Dar oare pe cine si de ce. Sa fie BOOM sau FOCUSS?
Numai @fanta vine cu bombe din astea. Cand e vorba de realitate se sterg criticile. Iata ce era postat si in 5 minute a disparut:
@melinter2000
De ce se ia Fanta si Blana de Dolce mereu? Deoarece au instalat in 7 luni peste 230000abonati, (cititi ziarul financiar). Tot acelasi ziar precizeaza ca numarul abonatilor Digi scade, ei precizind ca Digi are cca 510000 abonati. Prea apar in acest forum subiecte stirnite de cei doi si mai nou de Spartacus, prin care se incearca defaimarea Dolce. Insa faptele vor dovedi contrariul. Deocamdata cu toate bombele cine este singurul operator care ofera la un abonament 2 televizoare? Raspuns Dolce. Cine are calitatea imaginii si a sunetului cea mai buna? Raspuns Dolce. Ne credeti timpiti , prosti sau idioti? Realitatea este ca intre doua critici la MAX, 3 CATRE upc, 7 LA bOOM, bagati la greu minciuni despre Dolce de genul ca din toamna o sa se scumpeasca, ca vedem noi la anul dupa ce dispar gratuitatile ce se intimpla, etc, etc. Mai bine vedeti-va de cozile de la casieriile Digi, la multhulitul Dolce se poate plati pe factura telefonica oriunde, inclusiv de la bancomat iar facturile vin in fiecare luna fara intirziere. De ce nu spuneti si despre plecarile masive de abonati digi nemultumiti de calitatea serviciilor oferite mai ales a celui telefonic? Sunteti cumva prooroci? Nimeni nu stie ce va fi peste o zi, dar voi cititi in stele se pare, de stiti ca din toamana vor fi preturi mari. Minciuni. Din toamna o sa asistati si o sa spumegati ca tarifele au ramas la fel iar oferta a tot crescut in numar de programe si calitate. Acest forum era la inceput un forum serios si nepartinitor dar se pare ca nu mai e asa. Pacat. Cine crede ca doi coordonatori de forumuri au acces la datele cele mai importante in ceea ce priveste strategiile de marketing ale unei companii, situatia financiara si numarul de abonati, targhetul propus de instalari,etc, este in cel mai bun caz sarac cu duhul. Numai minciuni. In realitate pleaca foarte multi de la digi satui sa tot astepte facturi si al doilea receiver promis prin mii de bombe fasaite. Stiti este un proverb englez. Nu vinde niciodata castraveti gradinarului. In toamna Dolce va atinge 300000abonati, nu mai vorbim de citi abonati de internet sint ca iar o sa stergeti postarea.80 % dintre abonatii mari(firme, companii, multinationale, politii de frontiera, etc, etc, au internet si telefon si pachete Dolce.) Iar abonati de la RTL nu mai pleaca ci vin cu sutele si miile inapoi satui de RCS si respectiv DIGI. Din acest forum reiese ca DIGI e ca o fata mare pura si neprihanita iar Dolce, Max, UPC, Boom, sint niste fete batrine ajunse la menopauza pe care nu le mai vrea nimeni. Oare chiar asa sa fie

Din pacate pentru unii care lanseaza orice fel de zvonuri pe acest forum si nu sunt stersi constat ca multe dintre postarile mele sint sterse cu perseverenta. De ce altii au voie sa lansese tot felul de zvonuri iar eu nu am voie sa-mi spun parerile mele? Adevarul deranjeaza dar nici chiar asa .......Aici este o adevarata masina de propaganda prodigi, cum apare cineva cu o idee bazata pe logica si bun simt contrara unanimitatii digi , gata este trimis la plimbare.

Trag o singura concluzie. Va doare adevarul tare de tot si ce e mai simplu de facut cind ceva nu ne convine? Stergem parerrile contrare si apoi ne laudam singuri pe forum ca ce tare este Digi.
Bravo. Felicitari.
In cel mult un an dolce ii va depasi...