Quote Originally Posted by Turku View Post
Nu vorbi aiurea de Sky Italia ca daca ai sti tu cati se lipsesc de acest Sky te-ailipsi si tu la randul tau.Poate ca in tara daca ar fi 22 de euro pe luna cu posibilitatea sa platesti lunar ar fi ceva ,dar in italia nu platesti lunar nimic faci contract 1 an si platesti abonamentul si dupa aia citeste si tu contractul ala care il au ca doar este on-line(daca nu sti italiana pune pe cineva sa iti traduca)Dupa finalul contractului nu intri in posesia a nimica totul se returneaza inapoi ,iar problema principala o sa iti fie la buzunar cand te pune sa platesti ca ai deteriorat cardul sau receptorul.
Stiu foarte bine despre ce este vorba si eu locuiesc(muncesc) in italia.Contractul nu l-am citit pt ca nu ma interesat din start Sky pretul mi sa pare prea mare.Asa va ajunge si in romania dolce sau boom.Am fost in tara in decembrie si am vazut ca erau peste tot,nu stiu cum lumea poate cumpara ceva de la nenea rupert se stie peste tot in lume ce tzepe da..Mai grav este acolo unde nu ai de ales pt cine nu stie in Italia este numai Sky asta la o populatie de 55 milioane locuitori,asa ca oameni buni cumparati Focus Digi si Max.