Vino mai aproapeca nu ajung la tine
...
Vino mai aproapeca nu ajung la tine
...
Daca esti cu berile asa pregatit vin si eu.
Vorbiti cu "sefu" si hai ca-i promitem toti sa incercam sa postam pe forum,poate ne da jucaria inapoi.![]()
:
Nu stiu ce sa zic sa imi fac de cap s au nu?![]()
Tot citesc aceste randuri si ma intreb oare cum ne vedeti voi , cei din "capul forumului" pe noi astea de rand ??? .Din cate se observa , marile divergente se nasc intre voi , cei din zona privata a acestui forum , doriti sa detineti controlul exclusiv mai rau ca niste copii de gradinita care isi apara jucariile , iar atunci cand nu le convine ceva isi iau jucariile si se muta in alta parte .
De unde atata inversunare pe shutbox ? eu sunt inregistrat pe un forum care are cateva sute de mii de useri si un shutbox pe care se poarta discutii de tot felul si unde apare cheia de jiji foarte repede .Acolo asteata "la panda"foarte multi romani , unii din ei fiind useri pe acest forum si apoi posteaza cheia de shutbox-ul acestui forum ca sa aiba si userul de rand la ce sa se uite ..... dar voi desfiintati acel shutbox , chei nu postam pe forum ca respectam regulamentul si uite asa ramane doar "Cafeneaua Elrumano "la care vom incepe sa postam toti cu totii ... hai la cafea .
Pacat de acest forum , nu mai este ceea ce a fost la inceput , atunci era pasiunea voastra , acum se pare ca este doar interesul unora .
Numai bine !
ps: sunteti cativa din staff care puteti fi numiti , fara suparare "dulai de forum " , cum scoate un user capul afara voi gata , sariti la gatul lui.
pierdut in discutii aprinse .... desi nu doresc nimic
Da,la incepu era frumos,nu era nici un shoutbox.Chiar,de unde atata inversunare pe shoutbox-ul asta?
PS:Pune link catre forumul acela cu zeci de mii de useri sa vada si ochiul meu.De obicei pe shoutbox apare asta "SU Chatbox (Try to only use English language please)-For Sat Related Issues, use forums." doar ca e scris mic.Pun pariu ca nu gasim explicatii date de catre moderatori in nici o sectiune a forumului.
Nu va priveste nimeni de sus,dar toate au o limita.
Last edited by zmeura; 02-02-09 at 12:14.
:
Puneti va rog shoutbox inapoi
uite http://www.sat-television.com/
Shoutbox este reactivat!
Va solicit inca odata sa nu mai faceti chat!
Recititi regulile forumului!
Si totusi unele reguli se respecta inclusiv si acolo.
Puneti careva chei de Digi pe shoutboxul ala sa vedem,ca eu nu vreau sa-mi baneze userul.![]()
: