Respecte!
Nu vreau sa spun ca moderatorii nu au dreptate.Cei care s-au comportat "ciudat"au avut tot timpul antecedente pe forum.Nu dau nume ptr ca nu judec ca sa nu fiu judecat!
Parerea mea e ca acei useri o fac intentionat si ar trebui luate masuri impotriva lor dar nu prin repercursiuni asupra celorlalti.Asta seamana cu o "suprimare"de tip comunist .
Ar trebui sa intelegem toti ca intr-adevar exista un regulament pe care ar trebui,prima data sa il citim apoi sa il respectam si sa-l aplicam.
Sincer nu prea am intrat pe shoutbox in afara sa salut sau sa mai dialoghez mici conversatii.Eu unul nu vad inchiderea shoutboxului o "rezolvare".Cine vrea si poate sa inteleaga ce se poate face pe el o va face,cine nu....nu.Cred ca redeschiderea lui ar fi un lucru pozitiv din partea moderatorilor si speram ca cei care s-au "obosit"macar sa citeasca aceste discutii sa inteleaga rolul rubricii shoutbox.
E drept ca unii au luat acea rubrica de rezolvare a unor "probleme"legate ce-i drept tot de rubricile forumului.Altii au luat-o ca si "rezolvare"de divergente intre unii si altii.Important ar fi ca sa se deschida acel shoutbox,macar ptr a ne da buna ziua sau buna seara.Dar nu sta doar in dorinta mea,e alegerea moderatorilor si celor ce administreaza acet forum.
In final mi-as dori ca acei useri care folosesc shoutboxul in alte scopuri sa inteleaga si sa se conformeze intrebuintarii lui.
O seara frumoasa tuturor!
Bafta!
P.S.-cel mai frumos ar fi ca toti userii sa ne intelegem si sa ne respectam unii pe altii asa cum era la inceputurile acestui forum,cel putin,atat!