Imi pare rau sa va anunt, dar shoutbox a fost inchis pentru faptul ca e considerat un chat public de unii dintre useri.
Daca aveti intrebari tehnice, exista sectiuni in care se pot pune acestea!
Imi pare rau sa va anunt, dar shoutbox a fost inchis pentru faptul ca e considerat un chat public de unii dintre useri.
Daca aveti intrebari tehnice, exista sectiuni in care se pot pune acestea!
ti-am trimis un pm cu o cerinta ! ai avut timp sa te uiti prin el !![]()
la sectiunea receptoare cred ca ar fii bine venit![]()
..::EGAMI TEAM::..
Mai draga vorba lui nea Nelu eu nu prea am inteles pt ce este asta cum ii zice " Shoutbox"![]()
asa ca ma limitez a face comentari pro si contra dar totusi ar fii bune niste indicatii acolo ce sa scriem pe " shoutbox ul asta, adica sa dam numai buna dimineata , s au buna seara " iubito" s au ce?
cum se stie s au nu , nu prea stie ce sa faca poporu cu el asa ca trebuie educat, nu?
Bun ,si ce ofense au fost aduse ?
daca vezi ca sau injurat sau au facut alte chestii care contravin regulilor forumului ,da-le avertisment urmat de ban ,nu stergeti cum va taie ,asa ca vreti voi ,daca o sa continuati asa ,o sa pierdeti multi useri ,,activi,,,deci rog pe cei in masura ,daca nu se va introduce sectiunea ,rog f insistent sa mi se stearga userul de pe acest forum ,este inadmisibil sa se apeleze la semenea metode de ,HARA -CHIRRI,, prin simplul fapt ca ala a injurat sau cine stie ce a scris pe forum ,se pare ca sa depasit limitele bunului simt ,eu spun ,mai intii verificati contributia adusa de catre userii inscrisi in folosul forumului ,deci vreau un raspuns aici pe forum la vedere nu in PM ,atentie ,rog a nu se inchide acest thread.
era o chestie interesanta , chiar binevenita pentru un forum .Cred ca imposibilitatea de a da ban pe shoutbox pentru anumiti useri este motivul care a dus la inchiderea lui ..... sau poate ma insel .... oricum este o pierdere
pierdut in discutii aprinse .... desi nu doresc nimic
Eu unul m-am saturat sa tot dau explicatii,daca ceilalti moderatori vor sa o faca treaba lor.Daca mai zic de regula 12 mai sus iar e problema,eu unul imi cam bag picioarele ca dupa ce faceti misto de regulament tot moderatorii sunt de vina.
:
ALO......!!! BECALI, TĂTICU........ "FRINA DE.... mină" MAI UŞOR CĂ RUPI PREZERVATIVUL !!!!!!!!![]()