-
Banned
Re: Surprize Gigii
Scuze,stii cum este,,,,,,,,,,,,datine accept sa marim abonamente.Dar cna aici sta bine le da amenzi.Cum sa mai angajeze ca au peste 350 de angajati si 1200 colaboratori,care au incheeat abonamente dar cu ezitarea de a le spune clientilor ca max v-a suferi o transformare,adica akta,este noua definitie,aici au pasit multi interlopi care si-au cerut spaga,dar greseala fatala a fost preluarea IMSAT,care a fost in prag de faliment.Banii au fost irositi pe infractustura optica,angajatii nu si-au mai primit banii in totalitate,si ceaoooooooooo.Eu am fost si administrator la ei,iar acum am ajuns in vechea pozitie de acum 15 ani montez antene,ca sa ia iei banii,bine o cota aparte m-i se atribuie mie.Acum 20 de ani cind montam analogic ereau niste baieti actuali angajati la akta,si revin ereau simplii muncitori pe la anumite intreprinderi,iar de 2 ani au ajuns mari instalatori.Stiu decit cei 3 sateliti.Se rup cu 2 antene pe zi la depanare,cu softul sint la pamint baietii.Dar viata e crunta Respectele mele...........