Results 1 to 12 of 12

Thread: Surprize Gigii

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Surprize Gigii

Incepind cu 20-01-2009,Digii incepe cu schimbari surpriza la emulator.Astazi s-a hotarit in conferinta de presa organizata la Budapesta,ca hotaririle luate cu trecerea la Nagra 3,sa fie aminate pina in toamna anului 2009,deoarece,administratorul general nu a primit din partea Parlamentului aprobarea de acretizare,sau mai bine zis,fonduri de investitii pe anul 2009,acest lucru constind in faptul ca toti fanii GIgii ne putem bucura ptr o perioada prelungita de vizionare in continuare.Asa ca ne putem bucura in continuare de aceleeasi surprize naucitoare ale furnizorului,numai ca o sa avem si cautari mai dese fata de anii anteriori.Respectele mele....................

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Surprize Gigii

sincer....la asta operator si la akta tv nu cred ca o sa exista o data sansa sa schimba pe cartele la abonati cum se intimpla la altii provider.Si nu din cauza ca nu au banii dar de proasta organizatia.Pe mine la akta m-au dat o noua cartela viacess 2.5!!!!iar la altii 2.6.La digi schimba pe cartele la cine nimereste din cind in cind...

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Da asa este, dar akta are seriozitate,adica aparatura mai sofisticata,stim pine ce boot au receptoarele. In fond problema este transpondere aruncate de-a valma.

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Adevarul e ca akta are receptoare ok impreuna cu focus.Dar la domeniu de organizare si de facturare si de call center e varza.Sper cu noua conducere sa fie rezolvat asta probleme.Eu ca sa rezolv o problema am sunat o saptamina fiecare zi.....ca sa prind o linia....

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Sa dam viata la gigii atunci cind fuge de noi,ne este ,mai bine zis ne era ft greu,dar de acum intrati aici si va veti bucura de surprize colosale.In numai 15 minute de la decolare gigii apare aici si ne ajuta.........:http://www.openskey.com......Intrati si luati lumina........

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

O sa incerc sa postez maine 2 nr de telefon,in reteaua vodafone si orange,dar numai cu acceptul operatorului.Sunind acolo v-a raspunde unul dintre consilierii juridici a-i operatorului.Am si eu akta,sint instalatorul lor,dar nu sint de acord cu ce se intimpla in marketing de operatori.S-a pus problema des in forum innalt,s-au facut schimbari masive ,dar colosale.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Pe mine ca abonat Digi si Focus putin ma intereseaza daca o sa treaca in 2009 , 2010.... mama lor de comunisti s au capitalisti... cu criza lor cu tot.