Era de asteptat acesta miscare din partea celor de la Romtelecom![]()
Era de asteptat acesta miscare din partea celor de la Romtelecom![]()
cred ca e un fas de la o boomba , ca multe altele in legatura cu acest operator de DTH
ca de vreo 3 ani ni se tot anunta cate una in legatura cu acest operator
poate sa fie real dar asa multe zvonuri au fost infirmate de timp de nu mai putem inghiti tot felul de galuste
daca era o sursa din cadrul romtelecom mai credeam
dar asa....![]()
Last edited by horatyu; 30-01-09 at 21:10.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Cica e adevarata(printre multe si alte bombe fasaitelansate pe anumite board-uri) si-n aprilie ,mai, boom va fi in gradina rtc!
Ce se va intampla cu:boom action,boom drama,.boom comedy,smarty,hop,boom music(mai e indian pe care nu-l consider canal,ci mai degraba un taraf asia) ???
Poate pe linga focus,UPC va inghiti si pe akta,fostu' max tv(sa speram)!
-sa vedem ce baga si focus pe noul tp...
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
ca s-a realizat sau nu tranzactia vom vedea(sunt multe indicii ca da) oricum,altceva m-a uimit-atacul plangacios al unui realizator-instalator tv la adresa acestui forum (cred ca este acest forum pentru ca nu-i vad semnatura cea noua) ;mai fac si eu greseli dar asta nu insemna ca trebuie sa atac forumul si adminii.
ps imi pare rau ca mi-ati sters topicul <fa-te frate cu digi>
Un sfarsit de saptamana placut la toti forumistii !
Ce se intimpla cu tranzactie de DOLCE-BOOM?Dar si cu tranzactie DIGI-FOCUS?
Sa intelegem ca Bombe care arunca vecinii cu mare tam tam a fost inca o data un fisuit care a mirosit doi zile si gata????
ps Citi ori o sa falimenteze sau o sa fie vindut BOOM,AKTA,FOCUS pe anul 2009?Ca ne am saturat cu prostie si cu zvonuri de 2 lei....
Sa nu imi spui ca ai crezutaceste zvonuri?
![]()
Barfe,smenuri,susanele.
Parca am mai spus odata:tranzactiile astea nu se fac pe forumuri.Personal nici nu am bagat prea mult in seama aberatiile astea,nu ma afecteaza si nu au legatura cu hobby-ul.Nu le mai propagati inutil ca nu are rost.
:
[QUOTE=otheitis;70175][SIZE=5][COLOR=red][B]Ce se intimpla cu tranzactie de DOLCE-BOOM?
Nu se realizeaza nicio fuziune cu dolce,apare si HD suta la suta.
Asta cu HD nu o cred pana nu se face 101% si apoi poate mai astept pana se face 110%.
: