pare un pheonix
Am intrat in posesia acestui cititor/programator de cartele. Nu am decat pozele astea. Pe carcasa slotului de card scrie ITT CANNON. Aveti vreo idee ce stie sa faca?
Multumesc! Orice ajutor este apreciat.
![]()
![]()
![]()
Din cate am gasit pe gugal, ITTCANNON este producatorul slotului de martcard. Ma indoiesc c-ar fi si producatorul intregului ansamblu, asta din cereiese de pe situl www.ittcannon.com
Last edited by techcenter; 29-01-09 at 23:12.
pare un pheonix
Acelasi lucru l-a afirmat si fostul proprietar. Na-m vrut sa scriu sa nu va influentez parerea. Mai sap...
Update. Am mai primit un card ca acesta:
Se pare ca este un ID Wafer (Gold) Card
The ID Wafer is a plastic card the same size as a standard ISO 7816 Smart Card. The chips are internal under the gold pad on the underside of the card. They contain a PIC16F84A & a 24LC16 Eeprom. Ideal card for use with our Gold Mate PC Plus card copier/programmer. Comes with 3 month back to base warranty.
PIC 16F84 Processor
24C16 Eeprom
dupa cea de a 3-ia poza , cea cu cele 8 contacte in linie , ar fii mai degraba un cititor de flash memory in genul celor de la telefoanele mobile/aparate foto
oricum sigur nu este un cititor pt. cartelele de receiver , avand cele 8 contacte la vedere si in linie , cartelele de receiver au altfel dispunerea celor 8 contacte si oricum nu prea sant la vedere , sper sa nu ma insel
Din ce vad eu in fotografie ar avea legatura cu smart cardurile ,numai ca pinii slotului sant facuti sa poti folosii si altfel de carduri ,montind numai carcasa deplastic in functie de cardul care il folosesti si dispunerea pinilor lui.
Este o parere,nu il am sa il pot studia mai de aproape.
SAL,m-ar interesa cit ceri pe el?
Sorry, nu-l mai am l-am returnat fostului proprietar.