Toate canalele de pe w2se muta pe sirius cel tarziu pe 15 feb normal data era 1 feb .Dar nu a informat abonatii si .....![]()
Toate canalele de pe w2se muta pe sirius cel tarziu pe 15 feb normal data era 1 feb .Dar nu a informat abonatii si .....![]()
ia vedeti ca asta noapte au facut miscarea invers
si au fost la liber pina dimineata la ora 6
ceva se misca la akta???????
ma tem ca eurosportu nu il mai veti vedea de pe hotbird ... ci de pe sirius![]()
din cate am studiat canalul akta info ... nu mai apare tp-ul cu eurosport in grila lordeci exact cum am zis
ori se restrang pe 1 singur satelit ... ori merg maxim in 2 sateliti
![]()
Va anuntam ca in noaptea de duminica 22 feb spre luni 23 feb, se va intrerupe emisia pe satelitul Eutelsat W2.
Programele METEO, VIASAT HISTORY , VIASAT EXPLORER SI TV 1000 VOR TRECE pe SIRIUS. Detalii despre ce programe vor scoate de pe Sirius sau pe ce transpondere vor fi exact programele de mai sus, din pacate, nu va pot furniza acum. Tot ce stiu este ca programul PRO TV INTERNATIONAL se va putea receptiona de pe SIRIUS, frecventa 12284, vertical, fec ¾ sr 27500. Celelalte programe emise in acest moment pe Eutelsat, vor iesi din grila AKTA.
Incet, incet o sa pice si AKTA nu ii vad prea bine...
cred ca o sa fie primul DTH care va da faliment , sper sa nu fie asa dar au marit cel mai mult abonamentul si vor subtia grila rau de tot asta sigur o sa le aduca pierderi mari de clienti nu mai zic de noi clienti![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !