Si eu spun ca nu vor renunta la transponderul de pe W2 iar legat de mutarea pachetului disc pe Sirius cred ca au fost nevoiti sa o faca (si bine au facut) dupa pierderea Nat Geo din pachetul baza; Sa vedem ce schimbari vor mai aparea la AKTA...
Si eu spun ca nu vor renunta la transponderul de pe W2 iar legat de mutarea pachetului disc pe Sirius cred ca au fost nevoiti sa o faca (si bine au facut) dupa pierderea Nat Geo din pachetul baza; Sa vedem ce schimbari vor mai aparea la AKTA...
Libertatea vine din...cer !
eu cred ca alta e schema ! Vor sa faca urmatoarea combinatie: Baza complet pe sirius / Extra pe W2Eurosport va fi in baza. si atunci renunta la HB si ramane cu 5E & 16E
Meteo tv nu este a lui Akta ci a lui Prigoana care din cate stiu nu mai este actionar .
Stie cineva daca cei de la AKTA vor introduce din nou National Geografic in pachetul baza ? Sau cel putin in extra optiuni.
Last edited by zmeura; 01-02-09 at 10:30. Reason: Atentie la regula 12.De data asta nici macar nu avea legatura cu postul precedent.
Toate canalele de pe w2se muta pe sirius cel tarziu pe 15 feb normal data era 1 feb .Dar nu a informat abonatii si .....![]()
ia vedeti ca asta noapte au facut miscarea invers
si au fost la liber pina dimineata la ora 6
ceva se misca la akta???????
ma tem ca eurosportu nu il mai veti vedea de pe hotbird ... ci de pe sirius![]()
din cate am studiat canalul akta info ... nu mai apare tp-ul cu eurosport in grila lordeci exact cum am zis
ori se restrang pe 1 singur satelit ... ori merg maxim in 2 sateliti
![]()