Tot Pachetul Discovery A Fost Mutat Pe Sirius,frecventa12265 Polarizare Orizontala,sr 27500.oare Chiar S-au Trezit Cei De La Akta,intr-un Sfarsit??
Tot Pachetul Discovery A Fost Mutat Pe Sirius,frecventa12265 Polarizare Orizontala,sr 27500.oare Chiar S-au Trezit Cei De La Akta,intr-un Sfarsit??
Nu s au trezit ci au ramas fara cascaval si au renuntat la tp de pe Eutelsat W2 16E si toate programele codate de pe acel tp vor fii mutate pe SIRIUS.
Dar Discovery HD, dar shi altele, cand vor fi introduse oare la Acta?
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Eu cred ca mici provider de gen focus si akta au inceput sa face niste miscari la ultimul timp.Focus a bagat inca un transporder (acuma dubleze pe canale)si cred ca o sa pune in plus niste canale.Iar AKTA incearca sa se muta la un satelit....ramune sa vedem.Au dat seama ca acuma poate sa recupereze fata de digi care trece de o perioada mai dificila.
nu renunta AKTA la TP-ul de pe W2 ... dupa cum vezi au mutat METEO TV acolo ... in conditiile in care emiteau prin platforma lor !
Si eu spun ca nu vor renunta la transponderul de pe W2 iar legat de mutarea pachetului disc pe Sirius cred ca au fost nevoiti sa o faca (si bine au facut) dupa pierderea Nat Geo din pachetul baza; Sa vedem ce schimbari vor mai aparea la AKTA...
Libertatea vine din...cer !