Results 1 to 7 of 7

Thread: Motor pentru offset - Gibertini 120

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Motor pentru offset - Gibertini 120

Salut,

foloseste cineva Gibertini de 120 ? ( Varianta de pe site de la ei ) nu( Hirschmann ) Am cititi undeva ca Gibertini fabrica si sub brandul Hirschmann dar sunt identice cu alea italiene si mai scumpe.

Antena e asta.

http://www.gibertini.it/actived3/display.php?d=19 ( OP120L )

Distribuitorul m-a cam speriat ... cu tot cu cutie cantareste 40 Kg

- Hirschmann cantareste 18Kg

In specificatiile antenei nu apare greutatea.

Din cautarile pe forumurile romanesti si straine am vazut ca se preteaza cam 3 motoare si nu prea stiu ce sa folosesc:

- Stab Diseque 1.2 Motor for 120 cm
    - Jaeger DiSEqC DG-120 SuperJack H-H Motor
    - Opticum DM3800

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Motor pentru offset - Gibertini 120

eu am modelul Hirschmann 120K (pe Al) si un Optocum DM3800, dar nu am montat-o inca; e cam grea, suportul e greu ca naiba; cu totul are vreo 21Kg si tot mi se pare can grea, motorul are si el vreo 3Kg; eu mai am un stab 120 cu antena de Al Mascom 100cm si il am de vreo doi ani si merge perfect; dar cu asta de 125cm nu stiu cum o sa fac...cred ca de Jaeger am auzit ca ar duce si antene mai grele, dar e mai scump si nici nu se gaseste in romania

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by cris2002 View Post
    eu am modelul Hirschmann 120K (pe Al) si un Optocum DM3800, dar nu am montat-o inca; e cam grea, suportul e greu ca naiba; cu totul are vreo 21Kg si tot mi se pare can grea, motorul are si el vreo 3Kg; eu mai am un stab 120 cu antena de Al Mascom 100cm si il am de vreo doi ani si merge perfect; dar cu asta de 125cm nu stiu cum o sa fac...cred ca de Jaeger am auzit ca ar duce si antene mai grele, dar e mai scump si nici nu se gaseste in romania
    Am auzit ca tine DM3800 iar pe youtube am vazut un italian cu Jaeger cum se juca cu ea :

http://www.youtube.com/watch?v=lykC4kGX0rQ

Eu am comandat DM3800 sa vad ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

sa-mi spui si mie daca iti merge cu DM3800; ma gandeam pe DM3800 sa pun un Triax, iar pentru Hirschmann sa fac rost de un Jaeger

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Regula 12.

O sa-ti spun numai ca am impresia ca Hirschmann nu e tot una cu gibertini OP 120L ( 125 cm ) Gibertini fabrica antena pentru Hirschmann dar de fapt sint diferite. Am intrebat direct la Gibertini.it si mi-au raspuns ca antena are 17 Kg pe cand Hirschmann are 21kg ( cum scie la catec ) Cand vine o s-o cantaresc Nici in poza nu arata identic, suportul LNB-ului e diferit.
    Last edited by zmeura; 05-02-09 at 22:08.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: Motor pentru offset - Gibertini 120

salut, pe siteul celor de la Catec , scrie 21 de kg , dar are in realitate 18 kg ( o am si am cantarit o inainte de montaj ) . noroc .
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!