-
Member
Beginner
Re: Ajutor-3 antene si trei receptoare
In primul rand trebuie sa-mi cer scuze, n-am specificat aici ca nu ma aflu in tara. In al doilea rand dar la fel de important este ca acest forum, asa cum au spus si altii este intr-adevar extraordinar, sunt uimit de rapiditatea cu care mi-ati raspuns cu totii, de fapt nici nu ma asteptam sa primesc vreo veste in aceeasi zi. Se vede ca sunteti cu totii "in tema".
As vrea acum sa clarific situatia mea. Am trei antene 16E, 1W si 30W. Trei receptoare cu care as vrea sa controlez individual toate canalele ce pot fi receptionate de la cele trei antene. Solutia motorului nu ma incanta, am incercat-o inainte si nu-mi place ca trebuie sa astept foarte mult, mai ales ca e o diferenta de 46 de grade intre cele doua capete. As vrea sa inteleg daca polarizarea este cea care limiteaza controlul diferitelor receptoare asupra aceluiasi LNB. Mai am o precizare, cablul de coborare este unic si as vrea sa-l folosesc si pentru receptionarea canalelor terestre. Va multumesc inca o data si va salut din Iberia.