Receptie stabila pe tot parcursul zilei cu un primfocar de 2,2 m la Oradea a transponderilor cu polarizare verticala. Semnal intre 48% - 60% Q.
Receptie stabila pe tot parcursul zilei cu un primfocar de 2,2 m la Oradea a transponderilor cu polarizare verticala. Semnal intre 48% - 60% Q.
Am sa incerc sa pun cateva poze:
Antena de 2,2m
Cele 2 antene: prima de 3m si a doua de 2,2m
Antena de 3m e fixa deocamdata. Receptia a fost realizata cu antena de 2,2m.
Last edited by kope; 05-08-07 at 17:32.
Faine antenele... ca locatie, si receptie satelit, mi-ar placea si mie stau in zona de vest a tarii
Cat despre ASTRA 2D, la mine, in centrul tarii, absolut nimic pe receptor... doar cativa decibeli mai lipsesc (vad asta pe aparatul de masura) ca sa intre o farama de semnal si pe receptorul meu
M-as bucura si sa am atata semnal cat sa pot face o scanare![]()
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
Cine stie poate in cativa ani odata cu expasiunea granitelor spre est ale UE sa nu mai fie bariere nici in receptia satelitilor care au spot pe Marea Britanie,cine stie?
[quote=Bamboo]...la Cluj nu intra imagine cu 1.60[quote]
Cu putin efort si ...timp favorabil,la antena de 1.6m ar putea intra mai mult semnal decit ce vezi in poza.Semnal receptionat cu antena de 1.5m!
costel1