Results 1 to 15 of 108

Thread: ASTRA 28,2E Receptii

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Code:
    Insa spune-mi tu mie,pe cand te apuci sa cheltuiesti o suma de cateva  mii de euro pentru a reusi sa racesti acel LNB?
    evident shadowman ca nu luam in calcul solutiile de 1000 de euro , dar posibil sa existe solutii ieftine!Problema care am ridicat-o este ca LNB-urile de larg consum nu stiu cat rezista (pana crapa) 1 ora, o zi, o saptamana, o luna la o racire constanta!!Parerea mea e ca cine vrea lnb profesional trebuie sa bage mai adanc banii in buzunar si are nevoie de o antena pe masura!

Code:
    Si mai e si problema ca acele receptii la elevatie negativa e  posibila,insa doar la elevatii negative apropiate de valorile elevatiei  pozitive,fata de locul pozitionarii antenei.
    Da asa este .Am scris acum cateva luni de reusita lui skystar care locuieste in apropiere de Budapest si receptioneaza 96E in banda C care pt locatia s-a are elevatie de aprox -0,25!O alta posibilitate ca sa receptionezi la elevatie negativa e ca satelitul imediat sub orizont sa aiba un drifting puternic( de cateva grade) si sa se ridice la anumite intervale orare deasupra orizontului!Evident atunci il poti receptiona!

Chiar acum cateva ore m-a anuntat un pasionat din Oradea ca a reusit sa receptioneze toate tp cu polaritate V de pe ASTRA 2D cu antena prim focus de 150cm!

Standard RSP member mouse's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Salutare,
    LNC-urile profesionale ca si cele de 2 Lei se supun in mod egal legilor fizicii, si daca pt. unul profesional racirea functioneaza ,acaleasi legi ale fizicii va face sa functioneze si unul de 2 Lei.Din fericire pentru noi amatorii legile fizicii nu pot fi mituite de catre cei ce au vreun interes.
    Din pacate se pare ca s-a pirdut ce am postat azi dimineata,dar voi posta din nou.
    Pretul este mult sub 100$ la punctul 1.Nu grosimea portofelului ci ingeniozitatea titularului fac diferenta!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

daca tot vreti sa raciti lnb-ul si cautati o solutie ieftina puteti incerca cu spray de racire care raceste in cateva secunde la -50gr si vedeti rezultatul.
    Eu am incercat mai demult dar practic nu e nici o diferenta asa ca solutia cu racirea nu prea tine...

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by mouse View Post
    Salutare,
    LNC-urile profesionale ca si cele de 2 Lei se supun in mod egal legilor fizicii, si daca pt. unul profesional racirea functioneaza ,acaleasi legi ale fizicii va face sa functioneze si unul de 2 Lei.Din fericire pentru noi amatorii legile fizicii nu pot fi mituite de catre cei ce au vreun interes.
    Din pacate se pare ca s-a pirdut ce am postat azi dimineata,dar voi posta din nou.
    Pretul este mult sub 100$ la punctul 1.Nu grosimea portofelului ci ingeniozitatea titularului fac diferenta!

nu cred ca ti-a sters nimeni ceva pe aici

poate te referi la faptul ca s-au unit posturile http://sateliti.info/showpost.php?p=123932&postcount=66

daca postezi tot to si nu a postat nimeni se adauga la postul vechi
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    1 Post(s)

Salutare,
    Dupa ce am scris 1 ora nu am mai fost recunoscut la Submit Replay,si astfel am pierdut tot ce am scris.
    Nu am spus ca a sters nimeni nimic.
    Pe YouTube se poate verifica afirmatile pe care le-am sustinut mai sus
    Cooling of LNB to improve reception performance.
    Cred ca acolo va fi poate explicat mult mai clar decit am reusit eu aici.

Cu respect,
    mouse.

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    @mouse-odata am scris si eu un post,insa datorita faptului ca a intervenit ceva l-am lasat "mort"cateva minute bune,vreo 20-25 minute,apoi am continuat.La final dupa ce am trimis nu a aparut nimic.Se poate sa fi fost prea mult inactiv,nu stiu insa dupa trimitere...nimic.
    Nu se sterg aici posturi,decat daca se inalca regulamentul.
    Poate s-a intamplat ceva,nu stiu ce sa zic.....?!
    Bafta!
    Respect!

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Da cred ca stiu despre ce e vorba......
    A-ti incercat sa editati postul vechi adaugand ceva ....dar functia "edit" e valabila o anumita perioada de timp....deci pana ai scris-o a durat mai mult si chiar daca era deschisa interfata de editare la upload-ul partii noi nu s-a mai putut executa comanda pentru ca expirase timpul de editare.

Mentioned
    1 Post(s)

Salutare,
    Este posibil insa softul mi-a facut un serviciu.
    Nici nu am apucat sa explic despre ce este vorba ca deja au si aparut criticile.
    Imi aduce aminte de comitetul de bloc...
    Respecte
    mouse.