Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 219

Thread: Intrebari incepator IPBOX 910HD

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Intrebari incepator IPBOX 910HD

Sunt satul, ca se tot blocau, nu ca sunt eu mester in tot ceea ce tine de Dreambox, Doamne fereste
    Singur nu pot sa ma descurc, si crede-ma ca am tot citit. La Dreambox era altfel - gasisem un tutorial pe pasi marunti, foarte bine explicat, cu tot ce trebuie intr-un singur loc, si in plus nici acolo nu ma aventurasem sa fac sharing...il foloseam doar cu key.
    De exemplu, la Dreambox, IP-ul la receptor si toate celelalte setari din Communication Setup nu sunt la fel cu cele de pe IPBOX, deci nu de lene nu fac anumite lucruri, ci din nestiinta, sau mai bine zis din incapacitatea de a asimila anumite notiuni, care sunt explicate pe forum, insa sunt aranjate alandala sau sunt explicate folosind termeni pe care se presupune ca ar trebui sa-i stiu, dar care imi sunt la fel de in ceata... E ca si cum m-as apuca eu sa explic ce e aia o prescriptie achizitiva si cum se calculeaza termenele, insa fara ca cei care citesc sa aiba cunostinte elementare despre dreptul de proprietate si de drept civil in general. Si la o adica, nu vreau sa deranjez pe nimeni pe degeaba, daca nu se poate altfel in Romania, pot sa si platesc celui care are rabdare sa ma invete (nu stiu daca e conform cu regulamentul forumului), dar daca e cineva doritor ma gaseste pe PM. Scuzati deranjul facut pe acest thread, daca nu convine moderatorilor, atunci pot sa-l si stearga.
    Last edited by otheitis; 03-02-09 at 15:48. Reason: Atentie regula 12 (http://sateliti.info/showthread.php?t=3)