S-a schimbat 3des,nimic deosebit deoarece s-a mai schimbat anul trecut.Daca stiti si se poate dezactiva AU e bun,daca nu mai bine folositi softuri fara AU si puneti manual.Acum toate softurile care stiau AU au cazut,probabil incet-incet vor apare altele dar care vor cauza aceeasi problema pentru cei care nu stiu/nu pot sa-l dezactiveze.
Sunt softuri la care intradevar nu se poate dezactiva AU,am patit cu un Echosmart candva si cu toate ca in meniul legat de asa ceva era dezactivat el continua sa faca AU (gresit),eu puneam chei bune si el mi le modifica.Cu alt soft dezactivarea AU a mers,am testat sa fiu sigur.Asa ca grija mare si ajutatii pe cei care nu stiu,deschide-ti si voi un topic nou cu titlul "Activare/dezactivare AU Optibox" si explicati babeste cum se face.Daca aceste explicatii sunt scrise undeva la mijlocul unui topic se pierde printre alte discutii si avem multi useri care pur si simplu NU CITESC.Poate daca le sare in ochi nu mai intreaba in doua topicuri si de 10 ori pe shoutbox.
PS:Mai sus iti atrageam atentia ca nu a venit momentul pentru trecerea la N3 si in plus nu e vorba de nici un nou AC8.Inca.Aceste informatii sunt doar aberatii care in urma cu doua seri s-au propagat fara nici un rost.Nu le mai repetati pentru ca nu sunt reale.

Reply With Quote