Cred ca cel mai apropiat satelit de tine e BADR la 26 e.
Pune hh pe zero si incerca sa-l prinzi.
Unghiul la 3800 ar trebui sa fie in manual.
Reglezi antena si hh cum spune in manual si incearca apoi ajustari sus jos si est vest fara a misca motorul din rec sau butonul lui.
Succes!

Reply With Quote

Respectele Mele,i-mi permit sa postez dar numai cu acceptul domnilor moderatori,citeva din cunostiintele mele despre arte culinara,a monturilor,fie ele H-H,sau opticum,,,,,,,,,,,,,,,,,,etc.Primul pas care trebuie facut este cel pe care l-au mentionat si unii colegi mai sus,ansamblarea tevii sa fie cit mai corecta,adica perfect dreapta,in termenii mai obijnuiti,folositi nivelul pe care il folosesc cei din constructii,dupa care,ansamblarea motorului sa fie cit mai corecta,adica motorul sa fie perpendicular drept pe antena,iar ambele,motor si antena exact perpendicular pe teava.Lenebeul sa fie perfect drept pe centrul monturii,adica antenei.Cel mai bine ar fi sa posedati o busola,ptr a face orientarea cit mai usor,catre satelitul de baza,sau mai bine central.Acel satelit il stim bine cu totii,are denumirea de ASTRA 23.Est.Este satelitul arab,care este pozitionat pe zona 0,adica centrul tarii noastre.
Atentie reglajele manuale se fac numai la primul satelit,astra 23.est.Respectele mele o sa revin....................