Eu zic ca daca horatyu nu raspunde pina la ora 24 sa il ia, dar sa si-l puna lui.
Sa vada si el cum e cu stigmatul in creier, crezi ca e usor sa stii treaba cu punctul ?
In sfirsit, se face lumina si dreptate.
Dislikes: 0
Eu zic ca daca horatyu nu raspunde pina la ora 24 sa il ia, dar sa si-l puna lui.
Sa vada si el cum e cu stigmatul in creier, crezi ca e usor sa stii treaba cu punctul ?
In sfirsit, se face lumina si dreptate.
de stiam ca faci atat caz iti dadeam avertisment care expira intr-o ora ca poate asa nu era atata valva pentru ca stiai de la inceput ca ai gresit
eu spun sa nu te mai plangi si sa te dai ranit ca nu doare un avertisment care expira maine
doar la 5 avertismente primesti ban ceea ce inseamna ca tu nu poti lua ban pentru avertismente repetate daca nu calci pe bec pana maine la ora 18, deci esti in grafic
regula 23:
- Moderatorii nu sunt obligati sa comunice mutarea,editarea si stergerea posturilor acelor utilizatori care nu respecta normele acestui forum,cu toate acestea o pot face daca considera acest lucru oportun .
Last edited by horatyu; 01-07-12 at 11:10.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Victor Ponta a declarat, referitor la subiect: ”Este o decizie politică, moderatorii sunt aserviti lui Băsescu!”. Drept urmare, premierul a anunțat demiterea moderatorilor și inlocuirea acestora cu o comisie de 40 de membri apolitici, numiți de USL, care vor face alt regulament care sa fie constitutional si sa nu fie un plagiat.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
uite de unde stim ca ghilimelele sunt obligatorii: http://historia.ro/adhfiles/7.doc
Dacă preluaţi text cuvant cu cuvant dintr-o altă sursă, folosindu-l in propriul articol, atunci faceţi un plagiat direct. Chiar dacă scrieţi ideile dumneavoastră cu propriile cuvinte şi le plasaţi in jurul textului preluat din altă sursă, trebuie să creditaţi autorul materialului sursă, fie punand textul preluat intre ghilimele şi furnizand o referinţă clară, fie parafrazand materialul sursă şi furnizand o referinţă clară.
luky - asa da documentare, daca se aplica si pentru Romania regulile de la Harvard e ok raspunsul.
horatyu a spus "eu spun sa nu te mai plangi si sa te dai ranit".
Ai putea sa detaliezi si sa reliefezi exact cuvintele mele din care a reiesit ca ma pling sau ma dau ranit ?
In caz ca nu ai observat, era o ironie fina, o continuare a excelentei linii umoristicie deschise de sm- val si ceilalti.
horatyu a spus 2 "Moderatorii nu sunt obligati sa comunice mutarea,editarea si stergerea posturilor acelor utilizatori care nu respecta normele acestui forum,cu toate acestea o pot face daca considera acest lucru oportun "
Asta pare o regula copiata de la LPF si FRF, numai aia au atitudinea asta fata de cluburi, stiti voi cum spunea "s-au afiliat de buna voie..."
In fine, eu am inteles regula 12, observ ca se continua discutia fara voia mea, acum am raspuns la tot, deci se poate incheia.
Acum nu va suparati pe mine pentru o intrebare.
Eu am impresia ca te plictisesti rau de tot.Aici nu e rdi,daca iti convin regulile bine,daca nu iar bine.Deja m-am plictisit de vaicareala ta,respecta naibii regulile alea si mai taci din gura!!
Nu trebuie sa iti dea nimeni nici o explicatie.Punct.
:
zmeura,
Am tacut din gura.
Ce treaba am eu cu RDI, aici e altceva, parca...
Last edited by horatyu; 01-07-12 at 11:14. Reason: prea intinzi coarda
Deja s-a spus prea multe despre aceasta regula, cine nu doreste sa respecte regulamentul va fi avertizat si sanctionat conform regulamentului.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !