Am explicat regula asta de mi s-a acrit,dati search si gasiti inca 5-6 topicuri unde s-a intors pe toate fetele regula asta.Concluzia a fost aceeasi: e o regula buna,ea se respecta nu se discuta.Punct.
Dislikes: 0
Am explicat regula asta de mi s-a acrit,dati search si gasiti inca 5-6 topicuri unde s-a intors pe toate fetele regula asta.Concluzia a fost aceeasi: e o regula buna,ea se respecta nu se discuta.Punct.
:
val spune :
faptul ca s-a mai dat cate un avertisment acesta a fost pentru abateri repetate (voite sau nu) de la regula nr. 12.
Eu pot spune ca in cazul meu am primit avertisment fara sa repet greseala, normal ar fi ca toti sm care editeaza si dau avertismente sa o faca dupa acelasi tipar.
Ce sa fac acum cu punctul ala, pina nu expira ?
Corect ar fi sa mi-l ia inapoi, daca expira asa dat fara motiv, o sa ramin cu sechele.
Dar acum am inteles si rostul acestei reguli, nu ma gindeam si la cei cu tapatalk, pentru mine e clar, regula e buna.
Eu zic ca daca horatyu nu raspunde pina la ora 24 sa il ia, dar sa si-l puna lui.
Sa vada si el cum e cu stigmatul in creier, crezi ca e usor sa stii treaba cu punctul ?
In sfirsit, se face lumina si dreptate.