sant de ieri dimineata![]()
la aceasta ora toate packetele AKTA sunt moca) Enjoy IT !
stirea vad ca e confirmata si pe forumuri
Discovery Travel & Living Europe, Discovery World, Discovery Science, TV 1000 Balkan, Viasat History, Viasat Explorer, Brava TV, U TV, Zone Reality CE, CNN Int (Akta) FTA now Eutelsat W2 @ 16° East
Akta Satelit package (12149 H) FTA now Sirius 4 @ 4.8° East
Akta Satelit package (12341 H) FTA now Sirius 4 @ 4.8° East
Akta Satelit package (12265 H) FTA now Sirius 4 @ 4.8° East
lumea munceste dimineata![]()
Confirm si eu , deocamdata toate sunt in regim FTA.
Fost membru al acestui forum
azi pauza
si erau moca doar cele de pe SIRIUS
pe W nu
subscriu: aseara a fost la liber pe sirius, azi nu
eu chiar am un card akta platit pana in octombrie; e full; aseara am vazut anuntul lui armandino si am verificat scotand cardul
nu prea ma incanta faptul ca cei de la akta comprima canalele asa de mult ca se vede tare naspa in comparatie spre exemplu cu arabsat cu mbc-urile care se vad super si cele italiene de pe hotbird(italia1, canale 5, retequattro...); am observat ca cinemax-ul si hbo-urile se vad ceva mai bine; probabil ca li se impune de catre furnizorii respectivelor canale;
si scifi-ul impreuna cu universal de pe hotbird se vad de asemenea foarte bine, dar acolo este alta situatie de banda;
vedeti ca azi 15.02.2009 sunt iar la liber
o fi de sarbatoare ?
probabil
confirm
Inca mai sunt free
Fost membru al acestui forum
la ora 10 am distractia a luat sfarsit
Toata chestia a fost facuta la misto, sa vada lumea ce pierde daca nu se aboneaza la ei. A fost doar o actiune temporara de marketing.
Daca facem referire la DTH-urile autohtone eu nu tin minte in afara de MAX sa fie unul din ele mocca![]()
digi a fost ce-i drept cu ani in urma,dolce mai face si el promo(ex prog noi)focus intradevar nu prea cred ca a facut,insa ce am spus mai sus era o forma de exprimare asupra faptului ca nu e un misto e o chestie de marketing si de reclama absolut normala.asa face si premier si sky si tps etc,ce-i drept mai rar ptr ca aceste pachete nu mai au nimic ce demonstra![]()