0

Dislikes:
0
-
Member
Visitor
cccam + dolce
Salut ! am si o intrebare la voi , am abonamnet Dolce full dar in momentul in care iau cartela din conserva de la Dolce si o pun in Dream nu imi mai merg canalale xxx , stiu ca pe reciverul Dolce astea cerau un cod , exista vro modealitate de anulare a codului sau cum fac sa imi meraga toata grila de programe si in Dream
Multumesc !
-
Metoda este descrisa in detaliu chiar la 5 posturi inainte, de userul @marinefish, mai intai sa pui in cccam.cfg linia PIN: /dev/sci0 0000 daca ai cardul bagat in slotul intern la Dream.
-
Member
Visitor
am incercat cum este descris in post si nu merege , am un dream in care este pus cardul si unul carea ia prin share in reteau locala si pe niciunul nu imi merge
-
utilizator de vaza
Salut domnul ,te rog sa citesti ce a scris colegul @marinefish,iar daca mai ai nedumeriri te rog sa dai un ,,search, sau sa citesti temeinic tot ce este scris si ce te intereseaza ,iar daca mai ai nelamuriri atunci poti intreba .
Apropo treci si pe la sectiunea cu reguli si trage un ochi acolo.
Spor la cat mai multe posturi cu folos.
-
Member
Visitor
Salut, am incercat toate modalitatile posibile care sunt trecute in posturile de aici , adica am sunat la rel client am facut exact asa cum a descris colegl mai sus operatoare mi-a spus ca a resetat pin si ca va trebuii sa mearga , in cccam.cfg am :
(editat )
chiar nu stiu ce sa mai incerc si deaceea v-am cerut ajutorul
Multumesc !
Last edited by stargate; 04-11-10 at 09:13.
Reason: nu era necesara postarea cfg pentru rezolvarea problemei
-
Old Member
Multumim pentru parola! Ai grija sa nu te trezesti ca ti-a luat operatoarea cfg-ul!
-
Member
Visitor
:) s-a schimbat intre timp
s-a schimbat intre timp ce gresesc pana la urma ?
-
Omule ai pus tot carnatul asta aici, cu parola cu tot, cine ti-a facut setarile nu ti-a explicat situatia ?
Trebuie sa pui cardul Dolce in receiverul lor, dai pe un canal oarecare in afara de cele din pachetul XXX, suni la operatoare si spui ca ai uitat parola si ea o reseteaza, cand iti spune sa dai pe un canal XXX ca sa verifici daca merge tu nu faci asta, bagi repede cardul in Dream si acolo dai pe un canal XXX. Metoda este valabila 100%.
Last edited by SuperSonic; 03-11-10 at 23:19.
-
Member
Visitor
pai nu ca daca mi imi explica cineva ceva poate prideam care e faza. Parola am scimbat-o intre timp si oricum ip-ul meu e dinamic ....
ideea e ca pana la urma imi explica si mie cineva ce trebuie sa fac ca sa merga
-
Tu chiar nu ai inteles ca solutia este postata de @marinefish mai sus ? Iti este greu sa citesti ce a scris acolo ?