salut
de unde se poate descarca?
merci
Dislikes: 0
Image is intended to be installed on pendrivie
Changes in E2 in relation to version 666:
Added by TDT:
-more exact seeking for m2ts/trp/vob on keys 1 / 3 4 / 6 7 / 9
-pictureplayer in fullscreen
-added scanning of all available adapters for frontends to enable external frontends listing in / proc / bus / nim_socket
-improves the performace of live tv
-starts telnet and ftp before adding modules
Added by PKT:
-automount-partition Linux Swap
-language selection menu PKT: PL, EN, DE
-new blue panel PKT
PKT-EMU manager v0.3b
MOUNT-PKT manager v0.2
-default skin: rihanna_special
Last edited by zildan; 18-01-09 at 13:51.
salut
de unde se poate descarca?
merci
File Upload
TDT rev 698 mod PKT beta 3.0
RapidShare
TDT_rev698_mod_PKT_beta3.0.tar.gz
dezamagit total :
- in primul rand nici nu apuc sa setez pe la retea totul bine si "green ecran"
- aceleasi setari la tuner ca la alte e2 (zidan x 2 , aaf x 3-4) si ajunge pe hot bird 13 la 10% fara nici un prg. gasit (de m-am speriat am zis ca sa intamplat ceva cu lnb-ul quad)
- doar 2 sateliti (astra 19,2 si hot bird 13) in lista de satelitii ( vroiam sa incarc o noua lista de sateliti de luna asta ) , dar daca imi face figura de mai sus cu receptia am renuntat
am instalat-o de 2 ori pe stick si aceleasi prb. intalnite , intr-un final am renuntat si astept pe "maestru" sa urce pe forum imaginea "rsp care circula pe sub mana"
Atunci poate o incerci pe asta AAF_Flashimage_4.47
Poate o fi mai buna. Eu nu pot azi si sunt curios.
imaginea merge foarte bine ....incubus nu se blocheaza .....o am de ceva timp si nici un ecran verde............
Pe unu din receptoare studiez de cateva zile imagiea asta la care am mai facut ceva imbunatatiri.
Am uptime 3 zile si 12 ore.
Folosesc MBOX ca emu si am facut zapping pe toate HD-urile.
Un mare secret este AC3 downmix ON
Code:ufs910:~# uptime 22:48:33 up 3 days, 10:26, load average: 0.00, 0.08, 0.07 ufs910:~# aici e in stanby de asta am incarcarea mica. si mai tarziu mergand: ufs910:~# uptime 23:27:50 up 3 days, 11:05, load average: 13.00, 12.73, 10.08 ufs910:~#
Last edited by zildan; 29-01-09 at 01:59.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Imaginea e brici, nici un "green ecran", dar recomand sa uitati stick-urile si sa puneti hdd pe usb, se misca mult mai bine si nu uitati sa modificati pt. sr de 30000
/etc/init.d/rcS
insmod $MODDIR/stmdvb.ko highSR=1;
si a aparut un update 3.0b din meniu se face.
Last edited by zildan; 31-01-09 at 16:18.
functioneaza si pe ext3, se poate formata cu KCC, iar daca folositi stick ca sa incarce mai repede fatload.
Cine are Rev 721 de la PKT, sau de unde se poate da jos in afara de sat elita?
Din cite am inteles/dedus, aceasta versiune e doar o "beta internal", deci nu a aparut inca.
Poate ma insel, dar poloneza chiar nu stiu![]()
Aha, merci, cred ca de-aia nu te lasa sa o descarci, probabil ca e numai pentru anumiti membri deocamdata...
Acum vad ca a aparut o alta, PKT 3.0b2 rev 900, care se si poate descarca, numai ca nu merge, sa fie oare pentru alt receptor?!?ori e arhiva cu erori...
A incercat cineva?
Nu e pentru noi.
E versiunea PKT modificata dupa E2 SifTeam 0.2.0 pentru ipbox 900. Du-te pe sectiunea Kacik IPBOX 9*HD si devine mai clar.