Pe mine ma doare undeva ca nu vrea DMM reprezentanta oficiala in Romania.E treaba lor si afacerea lor,acum sa nu mai cumpar clone ca sa-si schimbe ei parerea despre Romania?Treaba e invers,ei ar trebui sa lupte impotriva clonelor si sa incerce sa aduca originale.Daca nu vor nu ma intereseaza,cumparam ce gasim si gata.
Altfel e o discutie care miroase a mizerie propagata la vecini.Fiecare e liber sa isi cumpere ce receptor vrea,postati despre receptoarele care le cunoasteti si le detineti pentru a ajuta pe altii.Nu conteaza daca eu am receptor analogic,e treaba mea si nu trebuie sa imi explice altcineva cat de prost e receptorul meu si cat de bun e altul mai scump.Normal ca unul mai scump e posibil sa fie si mai bun.
Dream 800 ruleaza cccam,asta ar fi singurul lucru care il diferentiaza de celelalte receptoare HD,in rest fiecare receptor are bubele lui.E adevarat ca la ora asta cccam e in voga si poate merita diferenta de pret pentru asta.Restul sunt rautaturi legate de "asta am eu si e cel mai bun","asta vand eu si e cel mai bun","la al tau suruburile sunt argintii si carcasa neagra","am auzit ca...",etc.

...