Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 56

Thread: Polemica offtopic

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Polemica offtopic

dar cand eu vin sa va prezint peste 2-3 saptamani QBox HD nu cumva se vor face spume la orificiul bucal?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Cu siguranta ca se vor face . Daca nu e Ipbox e o porcarie ....

Standard RSP member vicu432's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: DM800 Vs IPBOX Vs Kathrein

Quote Originally Posted by armand25 View Post
    oare de ce sunt acuzat tot timpul ca sunt vanzator ? din asta traiesc de peste 10 ani si am vandut de la crema de ghete pana la trenuri de alcool (fara exagerare ... amintiti-va de reclama de la Unirea ). e un job ca oricare altul si sunt convins ca multi dintre voi sub o forma sau alta vindeti ceva .

vand DM pentru ca asta se cere si pt ca are suport nu pentru ca asa vreau eu .oricand pot aduce si Ipbox si Kathrein, dar in general se vand produsele ieftine si produsele scumpe . cele pozitonate intre se vand mai slab . credeti ca daca ar fi cerere nu as vinde si altceva ?
    foarte putini clienti au intrebat de Ipbox si nici unul de Kathrein(poate si pt faptul ca exista un distribuitor autorizat in Romania si le ia de acolo ).
    majoritatea comenzilor vin joia si vinerea pentru ca in week-end este timp de butonat la aparate ... asta spun clientii .
    majoritatea comenzilor de DM800 sunt facturate pe firme lucru care ma face sa cred cei care le cumpara sunt oameni cu bani care nu au timp de experiente.

PS
    in mai toate posturile mele exista sintagma "in general " si as vrea, daca se poate, sa fie tratata ca atare . nu am intentia sa jignesc sau sa supar pe cineva si mai mult sunt convins ca nu sunt stapanul adevarurilor absolute . am toata stima pentru cei care testeaza si dezvolta aplicatii pentru orice tine de receptia satelit . fara ei receptoarele noastre de toate zilele ar fi doar niste conserve.
    Quote Originally Posted by kuki222 View Post
    Cu tot respectul parerea mea este alta . Daca ai bani si nu vrei decit sa te bucuri de programe 2_3 ore iti iei un abonament la un DTH ( nu neaparat din Romania ) si scapi de orice grije . Cred ca pasiunea pt sateliti tine de experiment de dorinta de a cunoaste mai mult si de a rezolva problemele .
    Sa nu confundam pasiunea pt condusul auto cu pasiunea pt mecanica auto ! Sint lucruri care se intrpatrund , nu pot exista separat dar totusi sint diferite . Cred ca nu poate fi condamnat cel care isi duce masina la service dar nici cel care o repara in fata blocului ( cred ca chestia cu tavalitul e cam deplasata )
    CU STIMA !
    PS. I-mi repar masina la service .
    Armand25 ma atacat si pe mine cind vb. cu alti prieteni despre un recetor care l-am cumparat eu,bineinteles ca nu era DM800 era o alta marca,parca il lovisem cu ceva in ochi,si plus de asta mai vorbeste si mizerabil,nu vreau sa-l supar,dar nu numai DM-urile sint bune sint si altele

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by otheitis View Post
    ...Si daca prin adevar esti asa de bun vinzator si vinzi o caruta de dm800, de ce nu incerci sa te faci dealer autorizat de la dream.Eu in locul tau asta faceam.Si dupa am putut sa inchid pe gura la fiecare care vindea pe clone ca originale.....
    Iti dai cu parerea aiurea,ai incercat macar o data in viata ta sa ai o firma in Ro si sa obti un contract de dealer cu dream-multimedia? te asigur eu ca NU! esti la fel ca restul de 99% care isi dau cu parerea doar ca sa se afle intreaba fara a sti macar despre ce este vorba,nu numai @Armand 25 ci si eu si multe alte firme din tara cu capital mai mare sau mai mic am incercat a obtine contract de dealeri dream-multimedia,raspunsul a fost unul simplu; dream-multimedia nu agreeaza nici o firma din Ro; motivul? suntem una din tarile in care clonele sunt la mare cautare,eu personal am vrut sa platesc anticipat primele 50 de dream in avans pentru a obtine dreptul de dealer,raspunsul a fost acelasi,atunci nu vad sensul acestei intrebari absurde; afi o or nu a fi un bun vanzator,nu asta e intrebarea; ci; de ce dream-multimedia ocoleste Ro? de ce alte tari din zona SE au totusi reprezentante si sunt agreeate? in fine ideea finala este urmatoare; clienti fac piata indiferent de ceea ce le oferi,fff putini au auzit de kathrein ori de ipbox,majoritatea cand te suna iti cer DM800HD!,iar faza cu teste nu tine la client,poti tu sa-i zici pana saptamana viitoare ca un kathrein are tunerul mai bun decat un DM 800HD degeaba,clientul alege PRODUSUL!

Aaaaaaa,sa nu uit un amanunt; de ce la rubrica shop sunt mai multe anunturi de vanzare a diferitelor receivere HD la care clientii dupa 2-3 saptamani renunta la ele si prefera DM 800HD? eu unul nu am vazut nici un USER care sa isi vanda DM800HD dupa 2-3 saptamani de utilizare in schimb am vazut si vad o gramada ce isi vand kathrein,ipbox etc!

Ia uite anunturi de vanzare rec.HD;
    http://www.sateliti.info/showthread....4156#post64156
    http://www.sateliti.info/showthread.php?t=6833
    http://www.sateliti.info/showthread.php?t=6908
    http://www.sateliti.info/showthread.php?t=4919
    Si mai sunt o gramada,toate sunt in termen de garantie folosite intre 2 saptamani si 6 luni,unul singur lipseste din rubrica shop'DM 800HD! oare de ce?

Quote Originally Posted by vicu432 View Post
    Armand25 ma atacat si pe mine cind vb. cu alti prieteni despre un recetor care l-am cumparat eu,bineinteles ca nu era DM800 era o alta marca,parca il lovisem cu ceva in ochi,si plus de asta mai vorbeste si mizerabil,nu vreau sa-l supar,dar nu numai DM-urile sint bune sint si altele
    In curand receiverele clasice vor fi bune doar pentru FTA-uri cei ce le folositi acum va bucurati de inca 1-2 pachete ce merg cu key si 8-12 programe,in curand vor disparea si astea,atunci sa va vad cum veti renunta la ele si veti trece pe receivere cu linux,dar inainte de toate ar fi bine sa aveti si un ab. platit la zi la unul din operatori!
    PS!@armand25 nu te ataca fara motiv! ai spus tu ceva!
    Last edited by Snow; 18-01-09 at 11:38. Reason: merge post

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ce te-ai mai schimbat spaniolule de nu te mai recunosc. Parca ar fi altcineva cu userul tau.
    Trecut la Sfinti

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by armand25 View Post
    Cu siguranta ca se vor face . Daca nu e Ipbox e o porcarie ....
    Eu am spus de mult timp de Qbox HD ca e bun receptor!si la un pret foarte bun.Voi si RDI ati facut pe restul de receptoare HD afara de DM800 ca sunt pt gunoi.....Eu personal nu vind nimic si nu ajut pe nici unu amic sa vinde ceva.....

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Standard RSP member vicu432's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    In curand receiverele clasice vor fi bune doar pentru FTA-uri cei ce le folositi acum va bucurati de inca 1-2 pachete ce merg cu key si 8-12 programe,in curand vor disparea si astea,atunci sa va vad cum veti renunta la ele si veti trece pe receivere cu linux,dar inainte de toate ar fi bine sa aveti si un ab. platit la zi la unul din operatori!
    PS!@armand25 nu te ataca fara motiv! ai spus tu ceva!
    Prietene eu am ab. la zi platit(digi,akta) eu am un receptor care am platit 390€ IN CARE IL FOLOSESC PT. Akta si canalele in HD,iar pt. Digi am un receptor dublu de la ei,sint foarte corect ,si in primul rand nu am timp sa ma ocup de lucruri de acest gen,desi as putea face,dar imi pot permite sa-mi cumpar un abonament.Asa ca scuzama ca te-am deranjat cu ceva.

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Iti dai cu parerea aiurea,ai incercat macar o data in viata ta sa ai o firma in Ro si sa obti un contract de dealer cu dream-multimedia? te asigur eu ca NU! esti la fel ca restul de 99% care isi dau cu parerea doar ca sa se afle intreaba fara a sti macar despre ce este vorba,nu numai @Armand 25 ci si eu si multe alte firme din tara cu capital mai mare sau mai mic am incercat a obtine contract de dealeri dream-multimedia,raspunsul a fost unul simplu; dream-multimedia nu agreeaza nici o firma din Ro; motivul? suntem una din tarile in care clonele sunt la mare cautare,eu personal am vrut sa platesc anticipat primele 50 de dream in avans pentru a obtine dreptul de dealer,raspunsul a fost acelasi,atunci nu vad sensul acestei intrebari absurde; afi o or nu a fi un bun vanzator,nu asta e intrebarea; ci; de ce dream-multimedia ocoleste Ro? de ce alte tari din zona SE au totusi reprezentante si sunt agreeate? in fine ideea finala este urmatoare; clienti fac piata indiferent de ceea ce le oferi,fff putini au auzit de kathrein ori de ipbox,majoritatea cand te suna iti cer DM800HD!,iar faza cu teste nu tine la client,poti tu sa-i zici pana saptamana viitoare ca un kathrein are tunerul mai bun decat un DM 800HD degeaba,clientul alege PRODUSUL!
    Din cauza asta peste tot in Europa au dealer autorizati DM...
    http://www.dream-multimedia-tv.de/english/dealer_EU.php
    Adica cypru,Ungaria,slovakia,slovenia,crotia,estonia sunt piate mai mare si mai importante?Sau acolo oameni sunt mai bogati si prefera direct pe originale?Spune mai corect ce bine e sa vindem clone si sa castigam o caruta de bani.Linistit si fara obligatii care spune DM.Pt citi mult sunt cautate ipbox si kathrein poti sa mergi la un magazin din romania si sa intrebi citi au vindut.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Tu nu intelegi ori nu vrei sa intelegi un aspect; dream-multimedia nu agreeaza Romania!!! e atat de greu de inteles acest lucru? nu cred!

Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Ce te-ai mai schimbat spaniolule de nu te mai recunosc. Parca ar fi altcineva cu userul tau.
    In ce sens? am spus o realitate nu o minciuna!
    Last edited by Snow; 18-01-09 at 11:50. Reason: merge post

Mentioned
    0 Post(s)

Si eu te intreb inca o data?DE CE?Nu vrea sa vinde aparate in Romania?

Sau nu gaseste pe o firma serioasa?
    Last edited by Snow; 18-01-09 at 11:52. Reason: merge post

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

50 de bucati pentru dm multimedia e fix pix, cere 500 si ai sa vezi ce promti sunt.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai baiatule esti CULMEA!! una din firmele cele mai vechi din Ro-1992 cu o cifra de afaceri de 18 miliane de E/an a incercat de 11mii de ori sa devina dealer si nu a reusit,tu crezi ca nimeni nu vrea sa vanda DM800HD? toti vor,unii sau hotarat sa importe cate 100 buc din fiecare serie si au fost refuzati,culmea!!! cu plata in avans asta insemnand cateva sute de mii de EURO!!!

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

18 milioane de euro pe an??????

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Snow View Post
    50 de bucati pentru dm multimedia e fix pix, cere 500 si ai sa vezi ce promti sunt.
    Vorbiti aiurea in tramvai,ca de obicei in necunostinta de cauza!! treci in bissnis si adu tu daca sti cum stau lucrurile,sunt firme ce au un capital fantastic si au facut cereri de a importa lunar 100 buc din fiecare produs dream-multimedia rezultatul? dream-multimedia iti multumeste pentru interesul aratat produselor sale dar deocamdata Ro nu intra in calculul lor si asta de 6 ani incoace este EXACT acelasi raspuns pe care il primim cu totii!

Mentioned
    0 Post(s)

Cere 500 de piese si o sa fii dealer.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast