-
Standard RSP member
Re: DM800 Vs IPBOX Vs Kathrein
oare de ce sunt acuzat tot timpul ca sunt vanzator ? din asta traiesc de peste 10 ani si am vandut de la crema de ghete pana la trenuri de alcool (fara exagerare ... amintiti-va de reclama de la Unirea ). e un job ca oricare altul si sunt convins ca multi dintre voi sub o forma sau alta vindeti ceva .
vand DM pentru ca asta se cere si pt ca are suport nu pentru ca asa vreau eu .oricand pot aduce si Ipbox si Kathrein, dar in general se vand produsele ieftine si produsele scumpe . cele pozitonate intre se vand mai slab . credeti ca daca ar fi cerere nu as vinde si altceva ?
foarte putini clienti au intrebat de Ipbox si nici unul de Kathrein(poate si pt faptul ca exista un distribuitor autorizat in Romania si le ia de acolo ).
majoritatea comenzilor vin joia si vinerea pentru ca in week-end este timp de butonat la aparate ... asta spun clientii .
majoritatea comenzilor de DM800 sunt facturate pe firme lucru care ma face sa cred cei care le cumpara sunt oameni cu bani care nu au timp de experiente.
PS
in mai toate posturile mele exista sintagma "in general " si as vrea, daca se poate, sa fie tratata ca atare . nu am intentia sa jignesc sau sa supar pe cineva si mai mult sunt convins ca nu sunt stapanul adevarurilor absolute . am toata stima pentru cei care testeaza si dezvolta aplicatii pentru orice tine de receptia satelit . fara ei receptoarele noastre de toate zilele ar fi doar niste conserve.