Quote Originally Posted by armand25 View Post
oamenii care isi permit DM sunt in general mult prea ocupati ca sa aiba timp de experiente si programare . prefera sa plateasca si sa nu aiba foarte multe batai de cap . pana la urma de ce iti iei un receptor de satelit ? pentru a putea sa te bucuri de el 2-3 ore pe zi cand vii rupt de la munca ... altfel iti iei cu 100 de euro un SkyStar si butonezi la el toata ziua.
hai sa condamnam pe unu care isi repara masina la service in loc sa se tavaleasca prin fata blocului cat e ziua de lunga ....
Cu tot respectul parerea mea este alta . Daca ai bani si nu vrei decit sa te bucuri de programe 2_3 ore iti iei un abonament la un DTH ( nu neaparat din Romania ) si scapi de orice grije . Cred ca pasiunea pt sateliti tine de experiment de dorinta de a cunoaste mai mult si de a rezolva problemele .
Sa nu confundam pasiunea pt condusul auto cu pasiunea pt mecanica auto ! Sint lucruri care se intrpatrund , nu pot exista separat dar totusi sint diferite . Cred ca nu poate fi condamnat cel care isi duce masina la service dar nici cel care o repara in fata blocului ( cred ca chestia cu tavalitul e cam deplasata )
CU STIMA !
PS. I-mi repar masina la service .