nu pune imaginea in folder ca nu o ia niciodata redenumeste imaginea cum au zis baeti si ai sa vezi ca merge succes
Dislikes: 0
imaginea o pun bine daca o dezarhivez ?sau trebuie zip ?
VuSolo 4K/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Sony 49XH 9505
nu pune imaginea in folder ca nu o ia niciodata redenumeste imaginea cum au zis baeti si ai sa vezi ca merge succes
da trebuie dezarhivata
merge.....vad ca-si face treaba,...aici greseam,adica puneam imaginea intr-un alt folder care era denumit usb_update.img
VuSolo 4K/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Sony 49XH 9505
ai vazut ca se poate
tare de treaba baietii aici pe forumul asta ,pe celalalt deja cred ca eram luat la misto de unii sau altii si ramineam cu probleme nerezolvata.
inca odata va multumesc la toti si trebuie sa dau o bere
intre timp a incarcat imaginea,dgs cum a zis otheitis,acum pun nlb zici ca e mai buna ?
aici tu decizi care e mai buna ai timp sa le testezi de acum
otheitis zici ca e mai buna imag NLB ?sa o pun pe asta ?merge bine subtitrarea pe gigi ?
subititrarea merge doar ca nu arata prea bine
e destul de laborioasa treaba cu setarile,as vrea sa pun imaginea care mi-o recomandati voi si apoi daca exista niste setari deja facute sau program cu care sa le pot pune direct fara sa mai scanez toti satelitii
am gasit un pc editor,se pot pune satari cu el ?
Nu se pot pune setari cu el doar se pot edita setari cu acest program.
Pentru a pune setari gata configurate iti trebuie doar fisierul db.dat din var. Inlocuirea acestuia cu unul nou se poate face fie direct prin ftp (chiar la bootare insainte de aparitia imaginii pe tv) fie cu ajutorul usb-ului - redenumesti fisierul db.dat in db.dat.edited il pui pe stick si ii dai restore din webinf, dupa care reboot pentru ca schimbarile sa aiba efect.
@inocentul se pot pune setari cu PCEditor fara probleme(si se pot salva toate setarile din ipbox)!eu asa le pun pe toate img mai putin pe E2 unde le poti pune cu DreamSet!
in pceditor intra la optiuni/pceditor setari/receiver si acolo setezi tot
merg setari de la dream ?(am un dm500 cu care ma descurc ,interesant de stiut ar fi cam ce s-ar potrivi de la dream )