Teoretic de la 1 ian preturile sunt:Pachet Oferta standard
Baza 26,5 RON**
Energy 11 RON**
Evolution 12 RON**
MaxPak 17 RON**
HBO 15 RON**
Cinemax 10 RON**
Pachet Oferta promotionala
Extra Practic (Energy + Evolution) 19 RON**
Extra Total (Energy + Evolution + Maxpak) 35 RON**
e normala scumpirea au scumpit toti mai mult sau mai putin
salut mai nou este ca acum iti ia si RETROACTIV , adica daca ai platit in avans 1 sau "n" lunii . diferenta de la 26,5roni la 22roni iti va veni lunar de plata
as vrea sa stiu si eu la ce alte firme se mai intampla asa ceva sau daca "afara" se practica aceasta "mentalitate" ( a se citi "regula interna" a firmei), adica in "omul cinstit , tot in ala lovesti"
am citit si recitit contractul de nenumarate ori si nu am gasit nimic scris de aceasta "PLATA RETROACTIVA"
va rog cei care mai sante-ti in asemenea situatie sa scrieti aici , sa facem o reclamatie la OPC , fiindca nu mi-se pare normal si legal aceasta "mentalitate"
Ce spui tu este adevarat... si eu sunt in aceiasi situatie, am avut platita luna ian. in avans si acum pentru ian a venit de plata diferenta. ce ma deranjaza este faptul ca pe luna ianuarie nu a venit nici o factura si acum in feb a venit perioada de facturare 01.01.2009 - 28.02.2009...
Respect
Initial toti cei care incaseaza abonamente la akta au fost anuntati prin mail ca abonamentele achitate inainte de 1 ianuarie 2009 nu vor fi marite,dar vad ca cei de la AKTA uita foarte repede ,asa ca n-au decat sa traga obloanele,ca-si vor pierde o groaza de clienti![]()
Pe mine deja m-au pierdut......De la 4 ianuarie care a ajuns contract la ei nu au bagat-o la baza lor si figurez cu alt nume....Si bine inteles cartela a fost azi oprita.Si nu poate sa fie redeschisa ca nu vede pe contractul meu la baza lor.Si sa vorbesc cu dealer local care m-a spus ca contract e trimis la ei. (si dealer local e saturat de ei &8@%7)
eu apar restant in luna decembrie cu toate ca am platit , noroc ca am pastrat chitanta pe care am trimiso prin fax si am primit confirmarea plati
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
mie mi-a venit factura pe 2 luniian si feb
parca venea lunar nu cumulat
![]()
Si la mine a fost cumulat pe doua luni. Am AKTA full dar au mai pus pe factura si jumatate de abonament pentru pachetul Energy (niste tampiti). Si evident restant pe decembrie.Astept un raspuns ca altfel trbuie sa platesc doar o parte de factura si nimeni nu incaseaza pe bucati!
Meseriasi, ce mai!
dreambox 800HD
dreambox 500
dreambox 600 PVR X3
offset 1,8m 6LNB
sper ca de luna aceasta sa primesc factura la timp pentru ca de 5 luni de cand platesc nu am primit factura niciodata la timp si a trebuit sa platesc anticipat cu o factura mai veche .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !