0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
uite taxa... nu e taxa? cat e taxa? (auto)
a patra oara vor sa modifice geniile noastre politice taxa lu' peste prajit.
eu nu inteleg ce nu sunt in stare sa respecte legile comunitatii europene.
ma intorc in tara, si mi-am lasat masina neinmatriculata ca era vorba acum cateva luni cand am plecat eu din tara ca o sa pice taxa de tot; ma intorc si nu pot circula cu masina din cauza lui citroeniceanu (tariceanu).
http://antena3.ro/stiri/economic/min...uto_62264.html
-
Standard RSP member
Re: uite taxa... nu e taxa? cat e taxa? (auto)
Pai sunt intre ciocan si nicovala, nenorocitii...Ei ar vrea sa taxeze sa ne iese sangele pe nas, pe de alta parte UE nu-i lasa. Asa ca trebuie sa gaseasca o formulare prin care sa ne ia totusi banii dar sa nici nu se sesizeze UE.
-
Standard RSP member
Re: uite taxa... nu e taxa? cat e taxa? (auto)
eu tare sunt curios daca vor eliminta taxa de prima inmatriculare, ca legile UE asigura libera circulatie de marfuri, deci implicit a masinilor cumparate din UE, indiferent de vechime; normal ar trebui s-o elimine complet, pentru simplu motiv ca este discriminatorie; daca pun taxe poluare, atunci fiecare masina indiferent unde ca a fost cumparata din ro sau din ue trebuie sa fie taxata la inmatriculare-ceea ce e o aberatie,
oricum, cred ca vor impozita masinile in functie de vechime, ceea ce mi se pare ok (daca se scoate total taxa asta stupida), daca banii intr-adevar ajung la ministerul mediului si nu la finante.