Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

Thread: Unde este limita intre original si clona ?

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Unde este limita intre original si clona ?

nu va mai contraziceti oameni buni fiecare produs este bun in felul lui , problemele apar in "exploatare" ( setinguri ; plugins etc ) si ce asteptari avem din partea lui . singurul lucru pe care l-am observat eu , cei cu originale recomanda linii putine pentru stabilitate pe cand cei cu clone il "indoapa" cu peste 100 de linii fara probleme sa fi remediat producatori de clone problemele produsului original . chestia cu original sau clona cred ca tine mai mult de firea noastra ca popor ( de ce m-ar interesa pe mine ce produs foloseste celalalt atata timp cat al meu merge ok ? ) ... ati vazut ce "zeflemist" se uita la stop cei ce au masini scumpe la tine daca esti intr-o masina mai amarata , zici ca le iei aerul ... toti vrem masini bune , case spatioase , imbracaminte de firma dar pana la urma ne multumim cu ceeace ne permite bugetul .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@Armandino tu esti vanzator de produse satelit si asa ca ar trebui sa nu iti dai cu parerea.
    Esti un vanzator si pentru mine cel ce se comport a ca tine "http://www.sateliti.info/showthread.php?p=63797#post63797" nu poate fi impartial.Asa ca iar ajung la vorba lui mihaip, dar nu pot sa nu ti-o spun in fata.
    @skycleaner
    tu esti baiat bun. freeeze nu face pentru ca e clona ci pentru ca nu e configurat corect, sau pentru ca linnile care iti vin sunt foarte solicitate(deci configurate aiurea).
    Nu te lua dupa cei care isi zic tarnacopisti sau mentori ca si ei sunt la fel de pe dinafara.
    @toti
    De ce mult asteptatul dm8000 nu apare?De ce Dm800HD e o porcarie?
    Astea sunt treburi de dat pe fata aici.
    Nu ca eu am clona si merge, ala are original si a schimbat tunerul in germania si acum merge.
    Difera doar baraca unde s-au asamblat mainboardurile si de ce personal le-a asamblat.Nu mai aparati pe altii cand voi sunteti cu XXXXXX.DMM are bani sii doare in cot fix daca voi aparati un produs care de mult nu mai poate fi controlat de titular.
    Nu aveti nici macar licenta de resseler asa ca XXXX.
    Mai bine ati testa Newcs 1.63 si v-ati zice parerile aici pe forum.
    Se vede ca sunteti "pasionati" dar nu de satelit ci de bani.
    Last edited by Snow; 15-01-09 at 22:24. Reason: Atentie la limbaj!

Standard RSP member armandino's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

FizzIK ai dreptate ... nu pot fi impartial. Insa fiecare dintre noi a vandut aici cel putin 1 produs ... sa inteleg ca daca esti vanzator nu poti avea o opinie?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu nu am zis ca au crapat din cauza ca sunt clone,doar ca am doua asemenea placi care provin de la clone.De la originale nu am.Acum sa bag capul in nisip ca strutul si sa ma fac ca nu am vazut?
    Mai calm ca nu da pe foc.

PS:Eu la DM500 nu ma mai intorc veci,indiferent daca e clona sau original.
    Last edited by zmeura; 15-01-09 at 23:04.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by stargate View Post
    singurul lucru pe care l-am observat eu , cei cu originale recomanda linii putine pentru stabilitate pe cand cei cu clone il "indoapa" cu peste 100 de linii fara probleme sa fi remediat producatori de clone problemele produsului original .
    am si eu o nelamurire : ce trebuie sa bagi peste 100 de linii ? eu am avut max 20 atat pe gbox cat si pe cccam . mi s-a deschis tot ce misca si se poate deschide . si max de la 5 peers.

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

@FiZZiK - mult asteptatul DM8000 a aparut ! va fi la vanzare pana la sfarsitul lunii ianuarie ! am si facut un test cu el ... si voi publica pe forum acel material !

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by armand25 View Post
    am si eu o nelamurire : ce trebuie sa bagi peste 100 de linii ? eu am avut max 20 atat pe gbox cat si pe cccam . mi s-a deschis tot ce misca si se poate deschide . si max de la 5 peers.
    din dorinta de a avea cat mai multe banuiesc si daca duce LAN-ul traficul ... de ce nu ? si apoi poti avea 20 linii si trebuie sa iei si din hop2 sau sa ai 100 de linii si sa iei doar locale . cred ca fiecare trebuie sa testam cea mai buna configuratie ( numar de linii ; setings ; setari emu ; plugins ; incarcarea memoriei etc ) pentru cutiuta pe care o avem doar asa vom avea un box stabil care sa se ridice la inaltimea asteptarilor noastra .
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

V-ati axat pe DM500.Nu e rau,doar ca Mihaip a vrut o discutie mai generala.Adevarul e ca cele mai multe clone sunt de DM500.
    Din ce am vazut probleme au fost si la originale si la clone,nu cred ca poate nimeni sa faca o contorizare exacta a acestora.La acest receptor prinde bine o garantie,in primul rand,lasand pe locul doi discutia legata de original sau clona.
    Si daca tot vorbim de el eu va spun ca nu mi-au placut urmatoarele:
    -directionarea telecomenzii exact catre receptor.Stiu,"scoate plasticul din dreptul senzorului" nu e pe placul meu.
    -vizionarea programelor pe PC nu a functionat niciodata bine,le poti vedea doar cand are chef conserva.
    -lipsa link pe LAN,dupa restart,daca,cablul pana la primul switch/router este mai lung de 2-3 m.Administrarea lui de la distanta in aceste cazuri devenind imposibila.
    -flash prea mic pentru aceste vremuri.
    -incalzirea excesiva.Interesant ca nu toate,dar e loterie.
    -nu am auzit de o rata a defectiunilor hardware asa de mare la nici un tip de receptor vandut pana acum in Ro.Si va spun ca Strong si Echosmart s-au vandut poate de 3 ori mai multe,din fiecare model.

Acum,nu stiu daca problemele de mai sus sunt sau nu din cauza clonelor,neaparat.Consider ca e un receptor care a avut atat de multe probleme incat nu se poate face o analiza.

FizzIK sustii ca ti-au trecut 300 de receptoare prin mana.Sa nu zici ca le stergeai de praf si le donai!Mai usor cu "interesele" ca nu e frumos.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

acum depinde si pe ce mana intra fiecare receptor in parte sunt multi care isi cumpara receptor crezand ca pot face chiar orice ... asa cum am zis si mai sus fara sa testezi personal diferite configuratii nu poti pune "stampila" pe performantele unui receptor . sunt multe firme care vand produse "slabe" dar cu eticheta si multe aparate asamblate in "baraci" dar superioare din punct tehnic ( poze vazute pe net cu originale , piciorusele de sustinere de cauciuc sunt deplasate din cauza incalziri excesive ... la cate clone se intampla asta ? ) . original sau clona atata timp cat sunt cumparate din magazine respectabile si cu garantie cred ca sunt ok ... imagini sunt o groaza aparute si fiecare isi alege ce ii convine mai mult .

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

zmeura mare dreptatemai ai omule nici un receptor nu a avut atitea probleme H/W cat DM500.Eu cred ca si prostia de a avea DM500 ca si altul a dus aici cu treaba

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Dm 500 n-a fost singurul receiver clona/original cu probleme. Clona lui a fost insa cel mai bine vanduta pe piata din Romania. Practic fiind cel mai accesibil ca pret pentru toata lumea.*
    Au fost clone si de 7020, vandu-te si pe post de originale. Diferenta e ca foarte putini au cheltuit intre 14 si 16 milioane pe ele.*
    Cunosc un caz de dreambox 500 original, mort dupa o saptamana.*

Pe langa asta, daca va aduceti aminte la inceput o clona de dm 500 era vanduta cu 540 de lei. Un "original" era vandut cu 800 si venea insotit si cu un card "gratuit" fire crypt. Puteai sa cumperi cardul si separat, te costa 260 de lei. Lucrul acesta l-am mai semnalat candva, acum trageti si voi ce concluzie vreti.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    V-ati axat pe DM500.Nu e rau,doar ca Mihaip a vrut o discutie mai generala.Adevarul e ca cele mai multe clone sunt de DM500.
    ..........FizzIK sustii ca ti-au trecut 300 de receptoare prin mana.Sa nu zici ca le stergeai de praf si le donai!Mai usor cu "interesele" ca nu e frumos.
    Subscriu la ceea ce a zis mihaip si anume discutie generala.
    Clone are orice produs din gama dreambox-si anume.inetbox cloneaza tot-
    Inetbox3000-clona la 7020
    InetboxHD-clona la 800HD
    inetbox dvb400-clona lui dm600...
    Faza e ca romanii sunt prea saraci sa-si cumpere macar clona lui 7020 ca e mai mult decat un salariu: 240€-fara transport!
    Apoi eu nu vand dreambox-parafrazand gluma ta cu stersul prafului.Eu le repar, le fac jtag(doar la cele moarte cu clonebomb) si le pregatesc pentru exploatare incarcand imagini la dorinta clientului.
    PS: am vazut ca te-ai descurcat binisor cu gigel si jkeys...

Page 2 of 2 FirstFirst 12