Si torrent-ul e piraterie. Si se foloseste la greu.
Cu antenele pe fatada blocului ar fi o chestie, dar ... mai avem pana acolo. Oricum ar iesi scandal mare, toti care au incheiat contract pe un an sau doi nu-si vor da antenele jos.
Dislikes: 0
de curand am stat de vorba cu un patron de cablu si era tot un ranjet.
se lauda ca la data de 25.01.2009 va intra in vigoare noua lege prin care sharingul va fi considerat piraterie si ca in plus de asta conform normelor europene toate antenele satelit amplasate aiurea pe fatadele blocurilor vor trebui sa dispara.
tin sa mentionez ca aceste cuvinte sa le tratati ca un eventual zvon fiindca eu nu am ceva palpabil.insa traim in romania si totul este posibil.
astept comentarii la acest ,,zvon'' sa zicem
Si torrent-ul e piraterie. Si se foloseste la greu.
Cu antenele pe fatada blocului ar fi o chestie, dar ... mai avem pana acolo. Oricum ar iesi scandal mare, toti care au incheiat contract pe un an sau doi nu-si vor da antenele jos.
O mare vrajeala...astia ai nostri se ..... contra vantului..![]()
si eu ma gandesc ca dak ar fi reala treaba ar fi un razboi foarte mare avand in vedere
ca numai la '' liga lu mitica '' s-au livrat o gramada de bani
Respecte!
Ce bine ca stau la curte!!!
Cat despre sharing....greu de oprit,parerea mea,ptr ca daca eu am ceva si vreau sa impart cu cineva,nu stiu daca e ceva interzis.
Adevarul e ca de mult se tot vorbea de faptul ca se vor da jos antenele satelit individuale dupa fatadele cladirilor.In Belgia parca s-a hotarat asta in urma cu ceva timp si s-a renuntat,dupa o hotarare judecatoreasca,in care se spunea ca se ingradeste libera informatie a cetateanului.Ceva de genul... .
Dar la noi...ca la nimeni."Romania,tara tuturor posibilitatilor"
Sa speram ca nu se va trece la "actiuni"de genul asta.Ar fi nasol.
Bafta!
Respect!
Eu mi-am pus antena pe acoperisul blocului.
Zvonuri pot fi,dar daca vin de la angajati sau patroni care au interese trebuie luate cu reticenta.Consilliile locale pot da hotarari care sa interzica amplasarea antenelor pe fatadele blocurilor.CNA-ul la cate prostii face poate veni si cu aberatii impotriva sharingului,sa speram ca nu isi baga nasul si in treaba asta.Orice e posibil,doar ca la noi avem norocul ca se aplica greu.
:
Nu va bazati pe faptul ca la noi se aplica greu.... Scarboseniile alea de pe pachetele de tigari sunt la noi si parca in Belgia .... Restul mai asteapta .
La pachetele de tigari puneau firmele private la treaba si cheltuiala,cu antipirateria e mai greu,trebuie sa ai oameni specializati pe asa ceva,procese din partea statului impotriva "piratilor",etc.Vorba cuiva "e de munca,nu ies bani doar dand din pix".Si la noi la romani e mai greu cu munca.
Bineinteles ca persoanele de fata se exclud.
:
In toate tara sunt cateva milioane de antene. O buna parte din ele sunt folosite pentru receptia cu abonament a unui DTH autohton. As zice ca cel putin 75 % sunt montate la blocuri. Daca s-ar da o asemenea lege , primii care ar trebui sa ia masuri ar fi providerii DTH deoarece ar ramane fara clienti.
Fost membru al acestui forum
Da... strica decorul interior![]()
Trecut la Sfinti
treaba cu detectarea sharingului e banala, ii poate prinde pe toti odata , numa sa se puna bine pe treaba provideri de net, fiindca pe la ei trece absolut orice nu?asa ca... e o retea , de la ala la ala etc, si asa pica toti o data , puscarie pana la 5 ani amenzi de va luati de cap, o sa se calmeze lumea la un moment dat.
ceva fain ce fac englezii , ban de ip , la cei care downloadeaza filme si muzica pirat.
Legat de antene e lege clara cu fatada blocului , da la fel e si cu aparatele de clima, asa ca mai greu sa se faca ceva in privinta asta, intradevar la bucuresti au fost cateva cladiri impanzite de antene si arata foarte urat.