de unde se ia *POP3 pentru yahoo. n-am folosit pana acum
Din cate am incercat eu si am vazut , as fi curios daca imi puteti confirma daca puteti primi mailuri si trimite prin POP3 si SMTP in outlook.
Varianta de internet home nu la cea pentru firma.
Eu le pot primi dar nu pot trimite.
de unde se ia *POP3 pentru yahoo. n-am folosit pana acum
Nu ma refeream la yahoo ,ma refeream la mailurile de exemplu cum si gmail care suporta pop3 , si yahoo suporta dar doar conturile mai vechi sau cele platite, sau prin emulator de port.
Sau nu stiu, poate sunt doar eu banat.
Daca te referi la conturile de mail de la rds, de forma @rdslink.ro nu poti trimite mail-uri folosind clientul de Outlook decat daca este in reteaua RDS.
In schimb, poti primi mail-uri folosind Outlook indiferent de providerul de net pe care il folosesti.
Ideea e urmatoarea , am un server de mail si am clienti care il folosesc prin clicknet dar prin rds nu merge!
poate trebuie sa faci o cerere sa iti deschida niste porturi pt asa ceva
poate au setat ei undeva pt securitatea sistemului lor ceva
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Salutare, am un contract de net cu RDS-ul , contul de gmail configurat pe outlook merge sa primesti mailuri pe el dar nu poti trimite( discutat telefonic cu ei si nu au vrut sa deschida porturile), in timp ce un server de mail merge fara probleme in ambele sensuri pe porturile implicite 25 si 110
Se poate trimite mail de pe outlook daca se schimbi smtp_tau cu
smtp.rdslink.ro la outgoing mail celelalte ramanand neschimbate adica pop3 account si passw
Testat.